Rodicia ma vo velkom odhovarali ze cierna alebo biela v ziadnom pripade (vidno spinu, treba umyvat, je to taka obycajna farba....a pod) a nakoniec ked doslo auto tak este aj otec uznal ze som dobre vybral

Eva L. píše:Ja mám jednoznačne bielu.Rozhodovala som sa biela verzus červená metalíza, ale potom som u nás v meste videla dve biele a nebolo o čom diskutovať.BIELA.
Neumi píše:Pridavam sa ... jednoznacne biela.
Rodicia ma vo velkom odhovarali ze cierna alebo biela v ziadnom pripade (vidno spinu, treba umyvat, je to taka obycajna farba....a pod) a nakoniec ked doslo auto tak este aj otec uznal ze som dobre vybral
rudolf.tomka píše:minulý týždeň som videl žltú ceed ,BA značka, celkom pekné , ako poštári![]()
![]()
![]()
Kmet píše:rudolf.tomka píše:minulý týždeň som videl žltú ceed ,BA značka, celkom pekné , ako poštári![]()
![]()
![]()
Já Ti dám *Pošťáci* - stále registruju dilema: je to žlutá nebo zlatá???Jedině *Dakar* je ta správná barva. Pro Pro-cee´da.
....... i když *Černá* je taky fajn, jen potřebuje větší péči.
slava píše:A už jsi viděl červeného
slava píše:Na fotkách, že vypadá líp???? No to snad není možné. Mně se zase zdá být jakýsi(na fotkách) sražený, nebo krátký, nebo co. Ale je taky možné, že 22" monitor tak zkresluje. Přijeď na sraz a uvidíš. Má být pěkně, tak to vezmu přes myčku, u Čambrly je čisté životní prostředí, tak to přes noc vydrží a když ve zdraví prorajtujem Prahu není co řešit. Krasavec Emil v plné parádě!!!
P. S. Doufám, žes tu větu jenom trochu nešikovně formuloval![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé