@deV: ... už před časem když se zde objevili první fotky, napsal jsem tady
viewtopic.php?p=43255#p43255 svůj názor na ně ...
snike píše:... Design je otázka vkusu každého z nás, za sebe jen uvedu, že mně se tyhle světla nelíbí. Na své auto bych si je rozhodně nedal, přijdou mi moc pouťové, hlavně ty černé.
... teď po shlednutí lubossových fotek jsem prostě názor na světla nezměnil ... možná jsem to mohl napsat jinak, ale ten výraz přesně vyjadřuje můj názor.
Jinak pod pojmem ...
kvalitnější svícení ... si představuji světla od renomovaného výrobce světel třeba Hella, Valeo a pod., které mají dlouhodobé zkušenosti s kontrukcí světel a u kterých je hodně pravděpodobné, že budou svítit lépe a hlavně
nebudou oslňovat protijedoucí řidiče, ale o tom jsem tady již taky psal
Souhlasím, tyto světla budou nejspíš svíti lépe než naše originální ... ale za jakou cenu

Krásně to napsal v předchozí debatě PetrLa
PetrLa píše:PS: ty bratrovy světla můžou svítit dobře, jen kolega výš narážel na to, že můžou svítit až tak dobře, že je to protijedoucím protivné.
Nemyslím si že by nějaká korejská neznámá firma řešila nějaký světelný paprsek, aby nebyli oslňováni ostatní účastníci silničního provozu. Sám jsem si prošel jiná fóra, kde lidé píšou své zkušenosti s těmito světly ... většinou jsou negativní

... vypálená světla, prasklá skla, nesklápějí se dálková světla a podobně

Víš řídím se pravidlem:
Nedělej jiným to co nechceš aby oni dělali tobě 
... to že má světlo čočku, neznamená, že je konstruováno pro xenonovou výbojku ... taky bych rád měl na svém autě xenony

, ale jelikož jsem ohleduplný řidič k ostatním účastníkům silničního provozu, pak jedině originální aby splňovaly platné předpisy, takže snad budou na mém budoucím autě. Když je světlo konstruováno pro halogenovou žárovku, pak po namontování nehomologované H.I.D. sady světlo svítí i kam nemá a oslňuje. To je dáno rozdílnou konstrukcí a způsobem získání světelného paprsku u halogenové žárovky a xenonové výbojky

Debata na téma xenony je tady
viewtopic.php?f=2&t=263Bohužel proti této neohleduplnosti některých lidí mohu dělat jen jediné ... zapnout dálková světla

To jen tak, aby jsi pochopil moje myšlení