svetlá KIA Ceed

Styling, lak, střešní nosiče atd.

Re: svetlá KIA Ceed

Příspěvekod Stefi » 25.08.2010 15:04

:hammer: :no: chlapci už toho nechte, někdo rád dolky, jiný zase holky..... :roll: jinak zatím nejpodařenější byla ty z LED prstenci/kroužky/ mělo by to být tady http://ceedonline.info/ru/articles/Arti ... aspx?id=80 :twisted: :thu: a hned nedokonalý překlad :?: http://translate.google.com/translate?j ... l=ru&tl=cs , jinak jsou ti ruský hoši koumáci, je tam víc postřehů, lepší je to v orginálu...
Naposledy upravil Stefi dne 25.08.2010 15:40, celkově upraveno 5
Stefi Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod titanus » 25.08.2010 15:08

Offtopic :
pozeram ze nam tam robil reklamu Tony :lol:

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod deV » 25.08.2010 15:24

2 Titanus: V prvé řadě mi jde o xenonovou čočku, v řadě druhé samozřejmě i o design ;).. Každopádně jen kvůli designu bych jiná světla nekupoval, originály se mi zdají po designové stránce dostatečně OK..

Co se týče svítivosti originálů, tak netvrdím že svítí zle, přesto věřím, že tyto xenony budou svítit ještě lépe.. Ten diodový "AUDI like" pásek beru hlavně jako bonus.
deV Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Stefi » 25.08.2010 15:35

nevím, já znám i auta , které origo nemají nemají čočky ale xenony ano, jinak tam žádné xenonové výbojky nenajdeš, to budeš muset přikoupit ty xenonové montážní sady, četls-li pozorně tak tam je dokonce H1 :?, jinak co se týká svítivosti čoček, měl jsem je na předchozím autě a na potkávací to bylo i horší jak u KIA :shock:
Naposledy upravil Stefi dne 25.08.2010 15:37, celkově upraveno 1
Stefi Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod snike » 25.08.2010 15:38

@deV: ... už před časem když se zde objevili první fotky, napsal jsem tady viewtopic.php?p=43255#p43255 svůj názor na ně ...
snike píše:... Design je otázka vkusu každého z nás, za sebe jen uvedu, že mně se tyhle světla nelíbí. Na své auto bych si je rozhodně nedal, přijdou mi moc pouťové, hlavně ty černé.

... teď po shlednutí lubossových fotek jsem prostě názor na světla nezměnil ... možná jsem to mohl napsat jinak, ale ten výraz přesně vyjadřuje můj názor.

Jinak pod pojmem ... kvalitnější svícení ... si představuji světla od renomovaného výrobce světel třeba Hella, Valeo a pod., které mají dlouhodobé zkušenosti s kontrukcí světel a u kterých je hodně pravděpodobné, že budou svítit lépe a hlavně nebudou oslňovat protijedoucí řidiče, ale o tom jsem tady již taky psal :yes:

Souhlasím, tyto světla budou nejspíš svíti lépe než naše originální ... ale za jakou cenu :?: Krásně to napsal v předchozí debatě PetrLa
PetrLa píše:PS: ty bratrovy světla můžou svítit dobře, jen kolega výš narážel na to, že můžou svítit až tak dobře, že je to protijedoucím protivné.

Nemyslím si že by nějaká korejská neznámá firma řešila nějaký světelný paprsek, aby nebyli oslňováni ostatní účastníci silničního provozu. Sám jsem si prošel jiná fóra, kde lidé píšou své zkušenosti s těmito světly ... většinou jsou negativní :yes: ... vypálená světla, prasklá skla, nesklápějí se dálková světla a podobně :yes:

Víš řídím se pravidlem: Nedělej jiným to co nechceš aby oni dělali tobě :yes: ... to že má světlo čočku, neznamená, že je konstruováno pro xenonovou výbojku ... taky bych rád měl na svém autě xenony :yes: , ale jelikož jsem ohleduplný řidič k ostatním účastníkům silničního provozu, pak jedině originální aby splňovaly platné předpisy, takže snad budou na mém budoucím autě. Když je světlo konstruováno pro halogenovou žárovku, pak po namontování nehomologované H.I.D. sady světlo svítí i kam nemá a oslňuje. To je dáno rozdílnou konstrukcí a způsobem získání světelného paprsku u halogenové žárovky a xenonové výbojky :yes: Debata na téma xenony je tady viewtopic.php?f=2&t=263

Bohužel proti této neohleduplnosti některých lidí mohu dělat jen jediné ... zapnout dálková světla :yes:

To jen tak, aby jsi pochopil moje myšlení ;)
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod vladislav » 25.08.2010 20:03

@ Snike
Já s Tebou naprosto souhlasím.. :thu:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod deV » 26.08.2010 07:45

2 snike: OK, rozumím oč ti jde a respektuji to.. Nicméně pochopil jsem správně, že názor na tyto světla sis udělal z internetové diskuze (diskuzí) a vlastního dojmu z obrázků, že? Jak jsem řekl v mém prvním příspěvku - i mně se světla jeví jako "pouťová" nicméně Ceedovi ( dle mého názoru ) sluší a pokud se nepletu, tak to jsou zatím jedinná světla s xenonovou čočkou na trhu.. Proto se taktéž ptám majitelů, kteří již dobře vědí jak to s těmito světlami je, aby mi popsali jejich vlastní zkušenosti. Dle mého názoru ta cena není zase až tak nízká, aby se jednalo o úplné šmejdy..
deV Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Stefi » 26.08.2010 08:25

:roll: deV , kde žiješ, cena není kvalita, ale odrazem poptávky po tomto tovaru, ty výrobní náklady jsou zanedbatelné, chceš se odlišovat, tak zaplať :evil: , ještě jsem narazil na toto ,je to trochu mimo téma, ale kto chce lépe svítit tak možná :? http://www.tuning.sk/dokument-xenonove- ... -autostyle , tam najde inspiraci :roll:
Stefi Muž
KIA Family

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod deV » 26.08.2010 09:07

Stefi: Neboj, nejsem zas až tak naivní, abych si myslel, že tričko od Adidasu "made in china" za 900,- bude mít 9x větší výrobní náklady, jako tričko Adihaš také "made in china" za 100,- o obchod vedle :D. Nicméně určitou "záruku kvality" by člověk za vyšší ceny měl dostat. O firmě Dayline skoro nic nevím, krom toho, že jsem se tu dočetl, že není renomovaná jako např. Hella apod. a že je to korejská firma..

by the way: HID sadu bych si do auta nedal..
deV Muž
Nováček

Příspěvekod centralnifido » 26.08.2010 09:23

Je krásné jak tu řešíte ty světla , ale zamyslel se tu taky někdo nad tím že pokud si koupím takovéto neoriginály za nehorázné peníze a stane se nehoda při které to odnese jedno nebo obě tyto světla tak dostanete od pojišťovny tak akorát veliké hov.. ??!! :lol: A tak je to i s tzv. tuningovými předními nárazníky . Desing možná dobrý ale to je tak asi vše .
centralnifido Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2009)
17600 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod Stefi » 26.08.2010 10:43

:twisted: proč ne, změny zaneseš jako investice pro vylepšení auta, ovšem zvedne se ti částka poistky, a odkládat pořizovací doklad....někdy doložit foto změn...aspoň v době kdy jsem se tomu pro zábavu věnoval to šlo
Stefi Muž
KIA Family

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod centralnifido » 26.08.2010 10:48

To snad jo ale musí to být vše homologované podle zákona a taky dnes už e pojišťovny tomu dost brání . A za další , kolik si myslíš že toto udělá lidí že kvůli světlům si navýší pojistku a bude lítat po pojišťovně ???
centralnifido Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2009)
17600 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod slava » 26.08.2010 12:33

Někde jsem tu zahlédl, že nejhezčí světla na cee´da jsou z Pro_cee´da. Jaký v nich je rozdíl? Já jsem byl dodneška přesvědčený, že je to úplně jedno. Akorát, že jsou chromové nebo černé.
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod vladislav » 26.08.2010 15:07

@Slava..
Záleží na vkusu každého z nás..Někomu se líbí chromované někomu černé...Ale rozdíl ve vzhledu tam určitě je.. :yes:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod slava » 26.08.2010 15:35

Nemyslel jsem vzhled(je jasné, že se každému líbí něco jiného)myslel jsem míry. Já mám z výroby Sportpaket a tam už byly černé, takže pokud je vyměním(sdiodama) a dodám pravou mlhovku, tak vypláznu za parádu kolem 10 000,-Kč. Musím si to dobře rozmyslet a nakonec - nic mně nežene, mám čas.
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Exteriér