lub píše:Já jsem elektrikář,ale taky mi to není jasné,kdyby byl pokles napětí tak velký tak by se to mělo vynulovat ihned po nastartování a ne až po ujetí třeba 10m.U mně se ta vzdálenost po nastartování asi tak od 5 - 50 m a není ta vzdálenost vždy stejná.
MAKU19 píše:Ja som to nahlásil pred dvoma mesiacmi v Piešťanoch, povedali že ma budú informovať ak dostanú pokyn od importéra, ale zatiaľ nič!
Musím sa im ozvať na základe Tvojej skúsenosti.
snowko píše:Tak dnes som bol v KIA servise v BA - Lamač. Spísali sme raklamaciu ohladne palubneho pocitaca. Udajne som jediny, este aj teraz, co sa prisiel stazovat. Ponukli mi vymenu palubneho pocitaca, ze to im odporucil importer KIA. Vymena je na pockanie. Skoda, ze sa tu neozval aspon jeden clovek, ktory ma Vengu a palubak sa mu sprava normalne. Do zapisu som dal napisat obcasne samocinne nulovanie priem spotreby pri startovani vozidla a vzdy po tankovani.lub píše:Já jsem elektrikář,ale taky mi to není jasné,kdyby byl pokles napětí tak velký tak by se to mělo vynulovat ihned po nastartování a ne až po ujetí třeba 10m.U mně se ta vzdálenost po nastartování asi tak od 5 - 50 m a není ta vzdálenost vždy stejná.
branor píše:Ahojte, kedze nik z diskutujucich nereagoval na moj prispevok - ze mi servis ponukol vymenu pocitaca, rozhodol som sa ju absolvovat, dufam ze vysledok bude pozitivny....
rado píše:Ahojte,
Vynulovanie za pomoci radia ako pisal Lub plati tiez aj na mna.
Okrem toho sa mi moj palubny pocitac vynuluje vzdy, ked necham kluce v spinacej skrinke v 2.polohe (tzn. tesne pred nastartovanim) dlhsie ako 2-3 minutky.
R.
lub píše:Ahoj.
Já jsem reagoval 15.9.2010 a je to od Lub.
Přeji Ti aby se to povedlo a potom dej vědět jak to dopadlo.branor píše:Ahojte, kedze nik z diskutujucich nereagoval na moj prispevok - ze mi servis ponukol vymenu pocitaca, rozhodol som sa ju absolvovat, dufam ze vysledok bude pozitivny....
titanus píše:pokles napatia baterky by som ja osobne vylucil...kedze sa vam spotreba nevynuluje vzdy ked odstavite auto na noc kedy je auto takmer bez spotreby elektriky resp. pri starte kde ju odstavi, tak par minut so zapnutym radiom nedokaze znizit tak vykon baterky aby ste potom dokazali nastartovat a islo vam aj radio...samotne radio ma podla mna vyssiu spotrebu ako PP tym padom by sa vam znizovanie prudu prejavilo najprv na nom...otazka: ked sa vam vynuluje spotreba, vynuluje sa vam aj dojazd km? ci ten casovy udaj o dojazde? ak vsetko tak nuluje cely PP ak nie tak sa nuluje len cisto spotreba a je chybana na trase od nadrze cez plavak, kabelaz az po naprogramovanu jednotku PP ohladom spotreby nikde inde...
asi by vam nebolo na skodu dat hlasovanie kolko Vengistov ma tento problem a kolko nie...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé