Takze co som dnes odpozoroval... je to teda dost sofistikovane
Dnes som natankoval. Po nastartovani sa priemerna spotreba vynulovala. To je jasne. Ale!
1. Pustil som si nejake mp3 z usb kluca, zapol random (nahodne poradie skladieb, pod tlacitkom c.2 sa mi zda). Skladby hrali v nahodnom poradi, na displeji svieti RDM.
2. Potreboval som zastavit, ale tak, ze som len vypol motor, na niekoho som cakal, kluc som nevytiahol, aby mi radio zostalo hrat. Hralo dalej tak ako v bode 1.
3. Nastartoval som, skladby zostali v nahodnom poradi, na displeji svieti RDM, cize je to v poriadku. PRIEMERNA SPOTREBA SA ALE VYNULOVALA!
4. Po chvilu jazdenia znova potrebujem zastavit, vypnem motor, kluc nevyberam, mp3 hraju ako maju.
5. Nastartujem, ale cuduj sa svete, na displeji uz nesvieti RDM, hra ta skladba ako pred nastartovanim, ale za nou ide nasledujuca, nie nahodna. PRIEMERNA SPOTREBA SA NEVYNULOVALA!!!
Chvilu to sledujem, sprava sa to stale takto!!!
Takze z uvedneho mam pocit, ze nieco nie je v poriadku s pamatovym cipom, bud je maly alebo zle napajany. Proste ak si zapamata nahodne prehravanie, nevie si zapamatat priemernu spotrebu, naopak, ak nahodne prehravanie znovu nenabehne, priemerka zostava... Co vy na to?
Este odsledujem co to bude robit rano po nastartovani, kedze bol kluc von, pripadne co sa stane ak pri vypnuti motora kluc vyberiem a znova nastartujem...