micronimus píše:prudké brzdění , tedy vysoká rychlost a hluboký sníh na kotoučích mi nějak nejde dohromady ... ale možná se pletu... možná severská ralye ?
![]()
![]()
ferino píše:
Na prudke brzdenie nepotrebujes vysoku rychlost. Staci ak sa budes brouzdat rano po neodrhnutej sidliskovej ulici a pred auto ti vbehne pes alebo dieta. Potom aj brzdenie a brzdna draha zo 30-40km/h na takom povrchu je aj s dobrymi brzdami neskutocne dlha. Nieto este s ciastocne "nefunkcnymi".
Tomi_san píše:A videli ste už niekoho letieť v pol metrovom snehu?![]()
To sme väčšinou radi ak sa auto pohne vpred.
Tony píše:bohajeho já jezdil i s takovýma autama co měly cenu jako kolo u fábie a NIKDY se mi nic takového ani vzdáleně nepřiblížilo a neznám ve svém okolí nikoho komu by se toto stalo a to máme většina ALU na zimu a bydlíme pod Beskydama... takže asi tak nějak![]()
jediné co se vám může s ALU disky stát (pokud máte nějaké šmejdy z číny) že z důvodu působení soli vám začnou např. měnit barvu nebo se odlupovat. ale pokud máte kvalitní disky tak i toto je pouze historie, takže hurá na elektrony ať plecháče puknou aj v zimě závistí!!!
milan74kb píše:goodyear ultragrip 7+ - nakoniec som sa rohodol pre ne, ale pravdu povediac, nie som velmi spokojny ...
Po prvej jazde (rovnakym stylom (160km)) sa mi priemerna spotreba zvysila o 0,5 litra a tiez su trosku hlucnejsie ale letne micheliny ...
pritom ako krasne sa opisovali vo vsetkych testoch, pravdu povediac som z nich trosku sklamany
este som zvedavy ako sa budu chovat v "normalnej zime a snehu", ak to bude ok, mozno aj ozeliem toho pol litra navyse ...
uvidime, potom napisem
Zpět na Podvozek / Řízení / Brzdy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé