| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 
 respektuju vasu vengu?
 respektuju vasu vengu?

, veď malokto vie , že mám 126 konikov pod kapotou
  , veď malokto vie , že mám 126 konikov pod kapotou  

peter562/12 píše:doma mam aj punto.to auto chce predbehnut kazdy.ked sadnem do vengy tak tak to uz tak nie je okate.aky je vas postreh z vengov?
 Když chci mít respekt přesedlám do Mitsubishi, což má hodně podobné rozměry (také mini MPV) ale motor 1,8 GDI (s přímým vstřikem benzínu) a to už je soupeř, zvláště pro koncernové vozy s označením TDI
 Když chci mít respekt přesedlám do Mitsubishi, což má hodně podobné rozměry (také mini MPV) ale motor 1,8 GDI (s přímým vstřikem benzínu) a to už je soupeř, zvláště pro koncernové vozy s označením TDI  

Re: respektuju vasu vengu?
 Re: respektuju vasu vengu?
 ELA - RED DEVIL
 ELA - RED DEVIL 

tomasisko píše:ci respektuju to netusim ale viem ze sa ludom paci, obzeraju si ho na parkovisku a aj z inych aut pri jazde.
dokonca sa mi stalo ze ku mne prisiel starsi solidny pan na parkovisku zaklopal na okienko s tym ze sa mu paci moje auto a vypytoval sa nan

no nie?
  no nie?  

ale zase na semaforoch niekedy sa celkom fajn rozbehne a niekedy sa jej nechce...alebo to je skor mnou?
  ale zase na semaforoch niekedy sa celkom fajn rozbehne a niekedy sa jej nechce...alebo to je skor mnou?  

snike píše:Já si vždy jezdím svým stylem jízdy, někdy rychleji ... někdy se kochám krajinou. Když někdo spěchá a jede rychleji uvolním mu s klidem cestu, získávat si respekt nějakým předjížděním v tom smysl nevidím. Naopak raději uhnu, někoho pustím před sebe, dám přednost, ať si pak řekne: ... ten řidič Kie, ten je ale ohleduplný
Zkrátka chovám se k druhým, tak jak chci aby se oni chovali je mně.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé