ladlen píše:Mexican - samozrejme, že na ľade, alebo ujazdenom snehu nie je problém dostať každé gumy do šmyku. ale ja som to testoval na čerstvom prehrnutom snehu a pribrzdenie z 80-100km na 40-60 aj prudšie týmto gumám nerobí problém. Napokon už asi 5 rokov sa v testoch ADACu a motoristických časopisov umiestňujú vždy v prvej trojici, v novom čísle Auto, motor a šport znovu vyhrali. Čo viac dodať? Len Dunlop Winter Sport 3D a Continental Winter Contact TS 830 sú im už dlhšiu dobu rovnocenné. Kto kúpi z týchto troch, určite neobanuje. Hoci, ani iné nebudú zlé, keď sa dá slušne jazdiť na Matadorkách a Barumkách, tak s výnimkou čínskych je všetko použiteľné.
Tony píše:ladlen píše:Mexican - samozrejme, že na ľade, alebo ujazdenom snehu nie je problém dostať každé gumy do šmyku. ale ja som to testoval na čerstvom prehrnutom snehu a pribrzdenie z 80-100km na 40-60 aj prudšie týmto gumám nerobí problém. Napokon už asi 5 rokov sa v testoch ADACu a motoristických časopisov umiestňujú vždy v prvej trojici, v novom čísle Auto, motor a šport znovu vyhrali. Čo viac dodať? Len Dunlop Winter Sport 3D a Continental Winter Contact TS 830 sú im už dlhšiu dobu rovnocenné. Kto kúpi z týchto troch, určite neobanuje. Hoci, ani iné nebudú zlé, keď sa dá slušne jazdiť na Matadorkách a Barumkách, tak s výnimkou čínskych je všetko použiteľné.
no matadorky a barumky... to je tak na normální pomalé ježdění po vyhrnutém a posoleném městě. pod hory a na silnější auta no nevím nevím. sám vím co říkám jezdil jsem na minulých autech na obou.
Tony píše:@PetrLa
horší záběr na sněhu (se svým starším oplem vectra jsem několikkrát u sebe na zahradě (velká zahrada, spíše plac, bez pevného podkladu, prostě tráva) zapadl a ani prd se hnout, což se mi za 2 roky co mám UG 7 nestalo ani omylem - sněhové podmínky naprosto stejné), vyšší hlučnost a opotřebení (taky když to porovnám s goodyerkami - ty jsou po 2 letech "naprosto" nejeté. včera jsem je nakládal na výměnu do auta a sám jsem čuměl jaký je tam furt dobrý vzorek), ve vyšších rychlostech už taky dost klouzaly a prostě jsem jim nevěřil, ale co chceš taky za tu cenu že? prostě do prosoleného města (koukám že jsi ze Zlína) na autíčko s r14 max r15 (tedy žádny extra výkon ani rychlejší jízda) vyhovující. ale k nám kde se ke mně třeba ani nedává struska (nesolí se bo je to chráněné území Skalická Morávka - 100m za barákem, a struska taky ne bo je to malá vedlejší silnice), jen to sem tam traktor protáhne prostě nebyly dobré. continentály jsem neměl a ani nemám tak nemůžu posoudit. je to samozřejmě jen můj názor ale podepřený opravdu vlastní zkušeností s těmi pneu. mám goodyear UG 7 (ne ty nové +) a musím říct že jsou opravdu dobré, jinak mám rozměr 205/55 r16
Zpět na Podvozek / Řízení / Brzdy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé