Nová Kia Sportage

Re: Nová Sportage MY2011

Příspěvekod pavol » 04.10.2010 21:17

No neviem ako kto, ale ja už na MY2011 sporím, bol som ju mrknúť u predajcu, ovšem problém
je aj s dodávkami, pokiaľ chce človek niečo na objednávku a nie sklad, tak čakačka je 3-4 mesiace.
Údajne všetko ide von. No uvidíme,ako sa to všetko vyvinie, záujem mám o 4x4 vo ful výbave,
samozrejme, musíme nejaké drobné na ňu zohnať.
Pavol - pro_ceed, 60 000 km
pavol Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia PRO_cee'd (2008)
60000 km @ 6.4 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Nová Kia Sportage

Příspěvekod dedojozef » 22.10.2010 22:14

Nová Kia Sportage získala certifikát manažmentu kvality životného prostredia ISO 14040
• Spoločnosť TÜV NORD udelila kompaktnému SUV tretej generácie medzinárodne uznávaný certifikát ISO 14040, čím potvrdila, že spĺňa vysoké
environmentálne štandardy
Nová Kia Sportage, ktorá sa od 28. júna vyrába v závode Kia Motors Slovakia a distribuuje sa do celej Európy, bola ocenená medzinárodne uznávaným
certifikátom z oblasti životného prostredia. Po prísnom hodnotení všetkých environmentálnych aspektov, od výroby, každodenného používania,
až po recykláciu, spoločnosť TÜV NORD potvrdila, že tretia generácia kompaktného SUV modelu spĺňa prísne environmentálne štandardy ISO 14040
pre posudzovanie životného cyklu produktu.
Prestížna organizácia na základe inšpekcie certifikovala vozidlo ako šetrné voči životnému prostrediu a v porovnaní s predchádzajúcim modelom došlo
v tejto oblasti k značnému zlepšeniu.
dedo jozef SPORTAGE FL FREEDOM 2.0 CRDI/4WD 105 555 km
dedojozef Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 3. místo (2) Sponzor (6) TOP sponzor (1)
Nejvzdálenější účastník srazu (3)

Re: Nová Kia Sportage

Příspěvekod Čambrla » 22.10.2010 23:32

Super, co ktomu dodat. :thu: Zítra mě čeká skoro půldenní ježdění v nové sportage. Určitě si to vychutnám. A když bude dobré světlo, udělám i pár záběrů.
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod slava » 23.10.2010 04:52

Měl bych k těmto různým certifikátům a ISO a hodnocením a ochráncům a životnímu prostředí a ..........velkou chuť něco podotknout. Bylo by to na 100 řádků, z toho 98 nepublikovatelných. Radši do toho nebudu rýpat. Ale musím se nějak projevit a něco napsat, abyste věděli, že na to mám úplně jiný názor, ale zato svůj :!: . Určitě nejsem sám, tak aspoň všichni ti šizunkové a ...... a........ a........, co se nás ostatní snaží za každých okolností.......... budou vědět, že se o nich ví a na každé prase se vaří voda. :yes:
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 23.10.2010 09:49

slava píše:Měl bych k těmto různým certifikátům a ISO a hodnocením a ochráncům a životnímu prostředí a ..........velkou chuť něco podotknout. Bylo by to na 100 řádků, z toho 98 nepublikovatelných. Radši do toho nebudu rýpat. Ale musím se nějak projevit a něco napsat, abyste věděli, že na to mám úplně jiný názor, ale zato svůj :!: . Určitě nejsem sám, tak aspoň všichni ti šizunkové a ...... a........ a........, co se nás ostatní snaží za každých okolností.......... budou vědět, že se o nich ví a na každé prase se vaří voda. :yes:

mluvíš mi z duše....co je ISO certifikát? kontrola toho, zda dodržuji to co jsem si sám předepsal....předepíšu-li si prd, stačí dodržovat ten prd.....a proto má dnes ISO certifikát i čistič bot. Nemá to žádnou váhu. Jen se tím všichni ohání.

Naprosto tě Slávo chápu.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Příspěvekod luboš » 24.10.2010 17:49

Zdravím.Jsem tu nový a toto je můj první příspěvek.Měl jsem tu možnost se svézt,nebo spíš byl jsem svezen,novou :kia: Sportage.A to byl i důvod proč jsem se natoto fórum přihlásil.Kamarád si vybíral nové auto a jednou ze zastávek bylo i zastoupení :kia: Emil Frey v Praze.Jeli jsme základní benzínovou verzí,a teď mi nejde o výbavu,ale o motor.Byl to úplně čerstvý kousek na tachometru měla 8km.První co mě překvapilo bylo ticho po nastartování.Pamatujetete si jěště někdo na první reklamu po revoluci na Mazdu?Myslím že ten slogan zněl "Mazda-motor který neslyšíte".Tak tady to platilo 100%.Prostě nádhera.Přímé vstřikování se projevilo poprvé ve své kráse.Sedělo nás v autě 5.Já byl vzadu spolu s mojí babou a s kamarádovo těhotnou manželkou a místa bylo tak akorát.Na šířku to mohlo být lepší,ale uznávám že jsme chtěli aby měla těhule pohodlí.Zato na nohy královsky místa.Aspoň pro nás.Všichni máme do 180 cm výšky.Přijízdě ticho na palubě pokračovalo,žádné rázy od kol při přejíždění zpomalovacích retardérů atd. Průměrna spotřeba npo asi 15 km okruhu,s podílem pražského okruhu,popojíždění na semaforech a kličkování posídlišti,byla 7,8 l/100 Km.Což si myslím je velice slušná hodnota na naprosto syrový motor,částešně i plné obsazení auta.A vzhledem k tomu že kámoš silně ignoroval rádce řazení.který je v základní výbavě,si myslím že by to šlo jezdit možná i za míň.Tady se projevilo podruhé přímé vtřikování paliva.Takže já jsem byl z toho auta naprosto hotovej.byla to moje první zkušenost s :kia: a zanechala na mě silný dojem.A cena byla také velice příjemná zhledem ke své kategorii.Levnější bude jen Daster od Dacie,ale to se nedá srovnávat,na stejno vyjde myslím Yeti od Škody,ale ten je 100% uvnitř i vně menší,aspoň na mě tak působí a má jen 1,2 motor byť s turbem a jak říkají amíci "objem ničím nenahradíš" :lol: .A jinak je to všechno dražší.A tady je z 1,6 bez turba 99 nebo 103 Kw.Nevím který údaj je správný.Takže u mě má :kia: za Sportage :thu: :thu: :thu:
luboš Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Čambrla » 24.10.2010 21:26

Tak doplním Lubošovu informaci o své postřehy, jak jsem slíbil a jak jsem k tomu byl nyní vyzván. :) Jen jsem neudělal žádné foto či video, protože majitel to měl moc špinavé. To bych sportagi udělat nemohl, abych ji fotil takto ušmudlanou..... :D

Jezdil jsem sportage v dieslu, dvoulitr, plná výbava. Stará něco přes týden. Zimní gumy 16. Jízda po rychlostce i po dědinách a na silnicích trojkách.

Když jsem sportage viděl prvně v Čestlicích, tak mě kromě exteriéru moc neoslovila, jak jsem o tom už tady psal. Interiér mi připadal nic moc extra. V plné palbě jsem seděl ve sportagi začátkem září v Mukařově, a to už bylo úplně o něčem jiném. Proto jsem se docela na sobotní projížďku těšil. Interiér velice pěkný, líbí se mi i tvarovaná palubka, v sedadlech se sedí pohodlně. Volant velice příjemný do ruky. Však to všichni znáte. Jen bych tam já přivítal víc odkládacího prostoru, který by byl po ruce. Displej rádia se mi dost líbil, zato červené zbarvení informací palubního počítače mě moc neoslovil. Ale je to asi o zvyku, v cee´du se mi zbarvení ze začátku taky moc nelíbilo. Dnes bych to nevyměnil. Jsem zvyklý jezdit v benzínu. Byl jsem si vědom rozdílu mezi benzínem a naftou, proto jsem zkoušel jízdní styly vhodné jednak pro benziňák, jednak pro nafťák. Velice mě potěšila šestka. I na ni bylo auto hodně dost živé, celkem rychle akcelerovalo. Při klasickém benziňáckém podřazení při potřebě akcelerovat se motor vyhnal rychle do otáček na 4 000, ale výkon a zrychlení nic moc. To benziňák by už musel jet jak pominutý. Ovšem bez přeřazování bylo auto skutečně živé, s rychlým nárůstem rychlosti, bez jakýchkoliv problému, hluku, prodlevy. Skoro jsem vlastně ani nemusel řadit. Bylo jedno, jestli jedu do kopce nebo po rovince. Auto pěkně sedí na silnici, nerovnosti na silnici jsem ani neregistroval. Řízení rovněž v pohodě. Chtěl jsem si vyzkoušet i jak se bude auto chovat na poli, ale majiteli se to nějak moc nelíbilo. Tak jsem moc na pilu netlačil, abych nemusel pěšky. Už tak trpěl, když jsem mu spotřebu zvednul z 6,1 na 6,3. :lol: Vyzkoušel jsem si i pár "vychytávek", které já ve svém autě nemám, jako např. rozjezd do kopce, couvání na kameru ve zpětném zrcátku apod. Jen mě mrzelo, že jsem si nemohl vyzkoušet jízdu na kluzkém povrchu. Líbila se mi i decentní zvuková signalizace - upozorňování řidiče na nové skutečnosti, jako bylo třeba informování o možnosti vzniku náledí. Stmívání zpětného vnitřního zrcátka při oslnění může být taky zajímavé. Něco málo jsem dřív najel i ve staré sportagi, ale mám pocit, že se tyto dva modely nemohou porovnávat. Je to minimálně o generaci dál. Takže závěrem - byl jsem mile překvapený po všech stránkách. :thu: Prostě jednička s hvězdičkou. Jen bych jinak volil způsob otevírání pátých dveří a nižší nakládací hranu, protože když je auto špinavé, tak po otevření dveří a naložení kufru nákupem je řidič špinavý taky.... :D

Tak nevím Peter, jestli jsem tě těmito informacemi plně uspokojil. Ale je to paráda. Ještě si budu muset vyzkoušet benzín. ;)
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod dedojozef » 24.10.2010 23:02

Ďakujem za veľmi rýchlu odpoveď, aj keď som musel trochu provokovať. Dúfam, že tvoje postrehy s novou Kiou Sportage uspokojili okrem mňa i viacerých zvedavcov. Ešte raz veľmi pekne ďakujem.
dedo jozef SPORTAGE FL FREEDOM 2.0 CRDI/4WD 105 555 km
dedojozef Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 3. místo (2) Sponzor (6) TOP sponzor (1)
Nejvzdálenější účastník srazu (3)

Příspěvekod vladislav » 26.10.2010 08:16

pavol píše:No neviem ako kto, ale ja už na MY2011 sporím, bol som ju mrknúť u predajcu, ovšem problém
je aj s dodávkami, pokiaľ chce človek niečo na objednávku a nie sklad, tak čakačka je 3-4 mesiace.
Údajne všetko ide von. No uvidíme,ako sa to všetko vyvinie, záujem mám o 4x4 vo ful výbave,
samozrejme, musíme nejaké drobné na ňu zohnať.

I já jsem pomalu pevně rozhodnutý...Pokud se netrhnu ještě ted ..Tak z jara toto auto koupím.... .. :thu: Dostanu zapůjčenou na celý víkend verzi s 1,6 GDI..Tak jsem na to zvědav..Mám v plánu aspon 300km.. :thu:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil vladislav dne 26.10.2010 12:08, celkově upraveno 1
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Tony » 26.10.2010 11:13

Bangla píše:nejsem priznivcem nafty a doposud jsem 4x4 nepotreboval, neplanuju tedy investici v pripade "zhorsene adheze". Cenovy rozdil mezi 1.6GDi 99kW 4x2 vs 2.0i 120kW 4x4 je 100.000, coz proste nemuzu omluvit, respektive opodstatnit tuto investici. Novou sportage chci kvuli lepsimu posazu, zvysenemu bezpeci, paradni vybave (comfort plus), pomeru cena/uzitkova hodnota, dle vsech dosavadnich recenzi kvalitni a dobre postavenemu atomobilu, 7 leté záruce, velikosti a konecne vzhledu a designu. To auto zatimnema jedinou chybu, ktera by stala za zminku. Klise jako SUV musi byt 4x4 mi nic nerika. Konecne se svetlou vyskou 172mm to nema s dosavadnim vyrazem SUV nic spolecneho a je to dle vyrobce CUV, ktere se hodi jak do mesta, tak na dalnice (6. kvalt) a nemam tomu auto zatim nic moc co vytknout. Nemam od vykonu prehnane ocekavani, ale na normalni jezdeni to s autem vazicim 1.4t musi stacit. Navic ocekavam oproti 2.0 nizsi naklady v podobe pojistky, spotreby apod. Bude jezdit na 99% zpenenych vozovkach proto 4x2.

tak samozřejmě že je tam ten příplatek docela slušný ale raději se v tom dvou litru benzínu první projeď. je to jen atmosféra... (znám ho ze starého sportage a podle mého názoru to je katastrofa...). + zatím co jsem viděla a četl testy byly vždy diesely, takže na to tak bacha.
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod luboš » 26.10.2010 16:26

Zdravím.Jsem tu nový a toto je můj první příspěvek.Měl jsem tu možnost se svézt,nebo spíš byl jsem svezen,novou :kia: Sportage.A to byl i důvod proč jsem se natoto fórum přihlásil.Kamarád si vybíral nové auto a jednou ze zastávek bylo i zastoupení :kia: Emil Frey v Praze.Jeli jsme základní benzínovou verzí,a teď mi nejde o výbavu,ale o motor.Byl to úplně čerstvý kousek na tachometru měla 8km.První co mě překvapilo bylo ticho po nastartování.Pamatujetete si jěště někdo na první reklamu po revoluci na Mazdu?Myslím že ten slogan zněl "Mazda-motor který neslyšíte".Tak tady to platilo 100%.Prostě nádhera.Přímé vstřikování se projevilo poprvé ve své kráse.Sedělo nás v autě 5.Já byl vzadu spolu s mojí babou a s kamarádovo těhotnou manželkou a místa bylo tak akorát.Na šířku to mohlo být lepší,ale uznávám že jsme chtěli aby měla těhule pohodlí.Zato na nohy královsky místa.Aspoň pro nás.Všichni máme do 180 cm výšky.Při jízdě ticho na palubě pokračovalo,žádné rázy od kol při přejíždění zpomalovacích retardérů atd. Průměrna spotřeba po asi 15 km okruhu,s podílem pražského okruhu,popojíždění na semaforech a kličkování posídlišti,byla 7,8 l/100 Km.Což si myslím je velice slušná hodnota na naprosto syrový motor,částešně i plné obsazení auta.A vzhledem k tomu že kámoš silně ignoroval rádce řazení.který je v základní výbavě,si myslím že by to šlo jezdit možná i za míň.Tady se projevilo podruhé přímé vtřikování paliva.Takže já jsem byl z toho auta naprosto hotovej.byla to moje první zkušenost s :kia: a zanechala na mě silný dojem.A cena byla také velice příjemná zhledem ke své kategorii.Levnější bude jen Daster od Dacie,ale to se nedá srovnávat,na stejno vyjde myslím Yeti od Škody,ale ten je 100% uvnitř i vně menší,aspoň na mě tak působí a má jen 1,2 motor byť s turbem a jak říkají amíci "objem ničím nenahradíš" :lol: .A jinak je to všechno dražší.A tady je z 1,6 bez turba 99 nebo 103 Kw.Nevím který údaj je správný.Takže u mě má :kia: za Sportage :thu: :thu: :thu:
luboš Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod olin » 27.10.2010 09:08

Včera jsem byl na zimní prohlídce (mimochodem bez jakýchkoliv závad :thu: ) a zbylo i trochu času prohlédnout si novou
Sportage. Svezení, které mi bylo nabídnuto, jsem musel z časových důvodů odmítnout :( . Vnější dojem je velmi dobrý.
I když bílou barvu nemusím, u nové Sportage vypadá dobře :thu: . Trochu mne schladil vnitřek. Zvenčí je to auto robustní,
ale uvnitř je méně prostoru, než v Ceedu SW :shock: . Plnohodnotná rezerva zabere tolik místa, že na slušný kufr moc prostoru
nezbylo. Nakládací otvor je také poměrně malý. Výhled z vozu do stran přes silné a hodně zešikmené sloupky je dost
omezený :x . Zaujaly mne výběhy čelního skla do střechy v horních rozích. Údajně je to kvůli lepšímu výhledu na semafory ;) .
Opěradla zadních sedadel nelze sklopit do úplné roviny, takže z praktického pohledu vesničana, který stále něco převáží,
trochu zklamání. Nicméně pro mladší ročníky jako "babolep" moc pěkné. :thu: :kia: :thu:
Obrázek Ceed SW III MY2020, 1.4 T-GDi, 103 kW, TOP Obrázeknajeto >19000 km a něco i nacouváno
Ceed SW II 1.6 GDi, 99 kW Comfort+
Ceed SW 1.4 CVVT, 80 kW Comfort+
olin Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)
16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 3. místo (1)
Sponzor (15) TOP sponzor (3) Organizátor srazu (1)

Kia Ceed SW III (2020)
19000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 27.10.2010 19:53

olin píše:Včera jsem byl na zimní prohlídce (mimochodem bez jakýchkoliv závad :thu: ) a zbylo i trochu času prohlédnout si novou
Sportage. Svezení, které mi bylo nabídnuto, jsem musel z časových důvodů odmítnout :( . Vnější dojem je velmi dobrý.
I když bílou barvu nemusím, u nové Sportage vypadá dobře :thu: . Trochu mne schladil vnitřek. Zvenčí je to auto robustní,
ale uvnitř je méně prostoru, než v Ceedu SW :shock: . Plnohodnotná rezerva zabere tolik místa, že na slušný kufr moc prostoru
nezbylo. Nakládací otvor je také poměrně malý. Výhled z vozu do stran přes silné a hodně zešikmené sloupky je dost
omezený :x . Zaujaly mne výběhy čelního skla do střechy v horních rozích. Údajně je to kvůli lepšímu výhledu na semafory ;) .
Opěradla zadních sedadel nelze sklopit do úplné roviny, takže z praktického pohledu vesničana, který stále něco převáží,
trochu zklamání. Nicméně pro mladší ročníky jako "babolep" moc pěkné. :thu: :kia: :thu:

mám bohužel podobný názor a pořád si myslím, že nová Sportage je o moc lepší a praktičtější auto.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod rudolf.tomka » 27.10.2010 20:10

KIA SOUL 1,6 CVVT tomato red
rudolf.tomka Muž
KIA Family

Sponzor (13) TOP sponzor (2)

Kia Soul (2009)
183000 km @ 7.50 l/100km

Příspěvekod g.man » 28.10.2010 16:36

Byl jsem na to mrknout a zvenku se mi velmi líbila. Pocitově se mi ale zdá, že oproti mé starší Sportagi je v interiéru míň místa. Navíc je nižší a má snad i menší světlou výšku. Zdá se mi, že dost ustoupila jako auto do případného terénu. Prostě spíš jen na horší silnici. Zvažoval jsem výměnu, ale nyní mám pocit, že to za to nestojí. Takže sice se mi líbí, ale celkově trochu zklamání.
Lépe zbraň mít a nepotřebovat ji, než ji potřebovat a nemít.
g.man Muž
Přispěvatel fóra

Sponzor (2)

Kia Stonic (2018)
1200 km @ 5.7 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Sportage