Ahoj
já mám auto na úvěr a TP jsem dostal hned druhý den odpoledne.
			| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

milan79 píše:Neviem kam to dat , tak zalozim novu temu, ked tak to niekde presunte.
Otazka pre majitelov Vengy: Dostali ste technicky preukaz s autom, alebo ako dlho ste nan cakali?
 a poslíček do dovezl do 45 minut z centrály
  a poslíček do dovezl do 45 minut z centrály  .  Jak je vidět-jde vše.
 .  Jak je vidět-jde vše.

Blíží se dovolená t.j. 5.6. a nevím, nevím jestli značky budou do té doby. I když, možná bude lepší si koupit člun, že?
 Blíží se dovolená t.j. 5.6. a nevím, nevím jestli značky budou do té doby. I když, možná bude lepší si koupit člun, že? 

runis píše:Taky platba v hotovosti a TP ještě nemám. Auto jsem přebíral 6.5.2010, ale to už bylo týden u prodejce. Ještě se montovaly senzory. Takže TP k vozidlu není už 3 týdny. Prodejce za to nemůže, takže je zodpovědná KIA. Netušil jsem, že je někde ve světe s vystavením lejstra ještě větší problém než u nás! Auto mi je vlastně takhle na nic. Přepravka slouží jen k nutné dopravě vozidla a může v tom jezdit jenom řidič. Prodejce mi alespoň vystavil druhou papírovou přepravku, abych to neměl jenom doma v obýváku.Blíží se dovolená t.j. 5.6. a nevím, nevím jestli značky budou do té doby. I když, možná bude lepší si koupit člun, že?

Auto přišlo domů 6.5.2010, TP došel teď v pátek a dnes jsem si šel pro značky k prodejci. Takže hurá už můžu bez obav jezdit!
 Auto přišlo domů 6.5.2010, TP došel teď v pátek a dnes jsem si šel pro značky k prodejci. Takže hurá už můžu bez obav jezdit!  )
)

Teraz uz len aby sa to pocasie nejak umudrilo, lebo inak si tu dovolenku moc neuzijes.
  Teraz uz len aby sa to pocasie nejak umudrilo, lebo inak si tu dovolenku moc neuzijes. 

Asi je to tak lepší, už tak ty naše bílé Vengy s těmi koly trochu trčí z davu!
 Asi je to tak lepší, už tak ty naše bílé Vengy s těmi koly trochu trčí z davu!  )
)

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé