Nová Kia Sportage

Re: Nová Sportage MY2011

Příspěvekod Tony » 29.10.2010 08:54

g.man píše:Byl jsem na to mrknout a zvenku se mi velmi líbila. Pocitově se mi ale zdá, že oproti mé starší Sportagi je v interiéru míň místa. Navíc je nižší a má snad i menší světlou výšku. Zdá se mi, že dost ustoupila jako auto do případného terénu. Prostě spíš jen na horší silnici. Zvažoval jsem výměnu, ale nyní mám pocit, že to za to nestojí. Takže sice se mi líbí, ale celkově trochu zklamání.

to by tě ta výměna nepřišla moc dobře... ted ta tvoje sportage totiž ztratila nejvíce z ceny.

jako k té sportagi byl jsem včera na zimní prohlídce a právě tam šedému kousku tonovali okna. jako musím uzna že z venku je fakt povedená, chodili se na ni dívat i zákazníci škodovky :D , interiér je taky dovela dobrý, má fajné sedadla s dobrým vedením, ale co mě absolutně dorazilo a kvůli čeho nevím jestli bych si ji koupil je příď. Ale teď pozor ona je hezká a robustní, problém je ale v těch LED světlech. Ony protože končí v půlce hlavních světel tak jak ji vidíte jet a svítit takhle tak to vypadá jak nějaká nakopnutá a slisovaná koza... jako je to taková kaňka na kráse a fakt se mi tím dost zhnusila :( asi pro někoho zbytečnost ale já bych celkově raději do sorenta ;)
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Robert69 » 30.10.2010 12:01

Taky sme zvažovali že tu novou Sportage koupíme ale po její prohlídce sme od toho upustili a zůstaneme u staršho modelu.Hlavně mě zarazilo jak je tam málo místa pro řidiče .Už při nastupování sem se bouch kolenem o ten otřesný tunel u řadičky .Lezl sem do toho jak do tanku asi kvůli tomu přednímu sklu které má menší ůhel(mam 183cm).Protože jsem zvyklý mít sedák až na hoře abych měl vysoký posed tak sem to vyzkoušel a když sem zakašlal mlátil sem hlavou do střechy.Výhled taky nic moc.Musím říct že ten vnitříní prostor mě dost zklamal to u staršího modelu sem spokojený.Taky je to auto více na silnici a ne do terénu.Jak psali v jednom časáku je to městské SUV což teda nepotřebuju.Stará KIA je víc prakticka a více do terénu a proto si ji necháme.
Robert69 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage II (2008)
14000 km @ 9.5 l/100km

Příspěvekod vladislav » 30.10.2010 16:56

vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Re: Nová Kia Sportage

Příspěvekod Mikulda » 04.11.2010 10:55

Včera jsem byl v Mostě v autosalónu asas a objednal se si novou sportage už se moc těším až si jí v únoru přivezu v autosalónu byl supr přístup tak to bude snad vše v poho.
Mikulda Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod va.safarik » 04.11.2010 11:36

ja uz ji mam od 30.9. hec hec
myslim,zes udelal dobre

jakou sis objednal vybavu a barvu,povidej,prehanej
va.safarik Neuvedeno
Uživatel fóra

2. místo (1)

Kia Sportage III (2010)
54000 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod va.safarik » 04.11.2010 11:52

sohlasim s recenzema sportage
jezdim s ni uz prez mesic .
je fakt,ze v pohode,ale .....mozna jsem puntickar,ale nejake upravy by urcite na interieru udelal a take mozna by to chtelo silnejsi motor
nevim ktereho chytraka napadlo nastrikat na stinitko u ridice upozornovaci stitek kvuli airbagum u spolujezdce.je bily a pri me visce 192 cm
se me pri jizde odrazi snetlo primo do oci. odkladacich mist tam urcite melo byt vic. jen nevim,jak se dostat na nejakou mensi spotrebu,jak pisete
proste at delam co delam nedostanu se pod 6,7l. nechapu to
s autama co jsem mel drive,at to byla skoda,bmw nebo opel,jsem dokazal jezdit se spotrebou,jakou me nikdo neveril,tady na to zatim nejak nemuzu prijit

zaroven bych mel na vas dotaz,mam tam bluetooth hands free a nejsem schopen k nemu naladit tlf ,nevedel by nekdo znacku tlf se kterou se dokaze ta moje holka spojit?
dik za radu
jinak celkove schrnuto: jsem spokojen,koupil jsem suv protoze s manzelkou rybarime.ja jsem spokojen s autem jako takovym a manzelka s barvou.
takze super
va.safarik Neuvedeno
Uživatel fóra

2. místo (1)

Kia Sportage III (2010)
54000 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod Mikulda » 04.11.2010 16:45

Barvu sem objednal černou metlu a výbavu v základu 1,6 se třemi dětmi navíc nemám ale i tak se těšíme na přírůstek do rodiny.
Mikulda Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod va.safarik » 04.11.2010 18:40

je ti jasne,ze nema nahon na 4
jo,my mame deti 4
budou ti chybet mlhovkydoufam ze sis aspon nechal je namontovat

nicmene,verim ti,ze se tesis,je moc hezka,at si kazdy rika co chce
va.safarik Neuvedeno
Uživatel fóra

2. místo (1)

Kia Sportage III (2010)
54000 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod vladislav » 04.11.2010 22:52

Zde jsou pěkné recenze na toto auto od majitelů..
http://moje.auto.cz/Dawe8/anicka.html
http://moje.auto.cz/Uhlik/kia-sportage.html
http://moje.auto.cz/h-a-d-/kia-sportage.html

Dostanu na příští týden na cely víkend zapůjčenou předváděčku předokolku s motorem 1,6GDI.Mám v pánu cestu do Prahy takže si jí pořadně vyzkouším...Jsem benzínák po celou dobu svého řidičského života a tak to i zůstane...Ten dvoulitr co je ještě v nabídce tak nijak moc nepřesvědčuje..Tak vyzkouším tu 1,6 na ten motor zatím nějaký test chybí...Ale není nad to si auto pořádně sám.. :thu: To auto nebude žádný závodák,ale na toto to auto není určené..Potom se rozhodnu, bud ještě letos anebo z jara bych vyměnil. Ceeda za Sportage..Barva zatím u mě vitězí bílá a ta cihlová...Doma jsem dostal otázku je třeba nové auto?? Po pravdě třeba není ,ale mě se moc líbí... :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Stefi » 04.11.2010 23:12

:evil: už se těším na reference, hlavně toho motoru.....i když zatím mne neoslnila, neřikám nikdy, nikdy ne :roll: lítám stále po mišákách asi to Mitsubishi ASX, je to na stejný platformě jak Oulander, jen troch ořezané a s tou novou 1,8 v naftě, a ceny jsou stejné :? , ale dobrá nabídka to může prolomit :twisted: víc je tady není to reklama, ale vždy volím většinou srdcem http://www.mitsubishi-motors.cz/modely/ ... veni.xhtml
Stefi Muž
KIA Family

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod vladislav » 04.11.2010 23:16

Stefi píše::evil: už se těším na reference, hlavně toho motoru.....i když zatím mne neoslnila, neřikám nikdy, nikdy ne :roll: lítám stále po mišákách asi to AX,nebo co je to, je to na stejný platformě jak Oulander, je troch ořezané a s tou novou 1,8 v naftě, a ceny jsou stejné :? , ale dobrá nabídka to může prolomit :twisted:

Budu referovat.. :thu: Snike zatím přislibil,že se možná přijede podívat...Od prodejce dostanu hodně zajímavou slevu,protože bych od nich bral už druhé auto...Proženu ho po dálnici i po normálních cestách..Je to sice úplně nové auto najeto asi 100km..Ale přeci jenom se už něco pozná...Podle referencí prodejce pár lidí ten motor už má..Jsou schopni na delší cesty jezdit za 7 litrů.Kiu chci i proto,že s tím servisem jsem v hodně dobrém vztahu.Vychází mi maximálně vstříc a to se dneska cenní..Docela se na ten příští víkend těším.
Naposledy upravil vladislav dne 04.11.2010 23:20, celkově upraveno 1
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Stefi » 04.11.2010 23:19

:thu: ať se víkend vydaří...., možná mne nalomíš....a ja pak spracuji Šrachtu... :?, mne se ten 1,6 GDI zdá na tak velké auto na Šumavu málo, bude to na úkor spotřeby :shock:
Naposledy upravil Stefi dne 05.11.2010 18:49, celkově upraveno 1
Stefi Muž
KIA Family

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod luboš » 05.11.2010 12:38

Tak to se těším na reference.Ta moje co jsme se v ní svezli o ničem jiném nemluví.
luboš Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod vladislav » 05.11.2010 17:36

Motor 1,6 GDI
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod ladlen » 05.11.2010 22:28

Páni, pokiaľ máte záujem o nový Sportage do jari, tak už objednávajte. Predávajú sa ako teplé rožky a čakacia doba z výroby hlavne u dvojlitrov sa už teraz blíži k 5-6 mesiacom. U nižších kubatúr je to lepšie. Tak, ak chcete v jari Sportage, neváhajte a chodte si objednať. Na skladoch nič nie je a z naplánovanej výroby možno niečo voľné vo februári.
ladlen Muž
Fanda vozů Kia

Kia Sportage III (2013)
167000 km @ 0 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Sportage