Tak dnes mám šťastný deň.Práve som zaparkoval čisto nový Rio Sporty.Velmi pohodlný voz vo svojej triede.Ale chcem napísať o niečom inom.Auto som kúpil v Trenčíne na Štefánikovej ulici.Perfektný servis.Ochota personálu.Všetky podklady vypísali,zohnali nezohnatelné kolky.Dúfam že keď pojdem o rok na garančku budem písať takéto pochvalné riadky.Ďakujem.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Tak mam najazdených 60km,spotreba 7,6l.To je len jazda po meste na.Teraz tu nechcem riešiť spotrebu.Auto je živé,velmi dobre odhlučnené.Veľmi dobré jazdné vlastnosti,ľahké radenie.Zatial som spokojný z kúpou tohoto modelu.Rio Sporty využijú ako mladý tak i starší.Chýba parkovací asistent.
Ano Rio je malé auto ale priestor vo vozidle je dostatočný.Pasažier ako ja z výškou 160cm má dostatok priestoru tak za volantom ako aj spolujazdec. A tie senzory to som prehnal,sory.
Tak dnes som bol Sporty prihlásiť.Najazdene 164km.spotreba 7l.Kde sa daju kupit original puklice 14.V Trencine kde som kupoval auto ich nemaju a ze su dost drahe?
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)