Kasik píše:Asi již NE !!!
bylo by fajn uvést i důvody!!!
Kasik píše:Asi již NE !!!
mbiron píše:Je pravda, ze za dnesnich podminek bych asi koupil jine auto, snad Sportage, Megane Grandtour tezko rict. Je taky fakt ze Cee´d stoji dneska jine penize nez pred trema rokama.
Pujo píše:Ja by som sa po mojeje skusenosti so ceedom, pravdepodobne rozhodol pre druhe auto. Som z tejto kupy sklamany, mam auto pol roka a som v servise uz mozno 10ty krat. Aj teraz momentalen sedim v servise a cakam kym mi spravia auto.takze na 99% by som siel do ineho auta.
Korejcobijec píše:Hodně pročítám zdejší fora a nemůžu se zbavit dojmu ,že někteří majitelé až hystericky popisují závady. Některé slabší povahy by mohly přijít k prodejci a na kolenou je prosit,at jim takové auto vůbec nenabízejí a ti úplně slabí by to mohli dokonce odnést infarktemJe to věc každého jaké auto si za své peníze koupí.V Kii jsem měl domluveny 2 předvaděčky Vengu a Ceeda. S Vengou jsem jel asi kilometr a vrátil jsem se zklamán zpět.Houpalo se to jak Š-1203.Neměl jsem z jízdy dobrý pocit.Vengu jsem dával za favorita,ale bohužel jsem v ní jen seděl.Se Sídem jsem se jen rozjel a bylo rozhodnuto.Tím nehaním Vengu,jen píšu ,že jsem z ní zklamán.Při mém nájezdu asi 7 tis ročně ,si myslím ,že auto bude sloužit až do roztrhání tak jako před tím malý Pikáč.Bude taky celoročně garažován a to je pro auto velké plus.
Korejcobijec píše::kia: Spíš si myslím ,že jsem to uspěchal.Měl jsem ještě počkat. Zda Ceeda či né . tak halb und halb.Po prvním roce provozu se rozhodnu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé