Koupili byste opět svého Cee´da ?

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Re: Koupili byste opět svého Cee´da ?

Příspěvekod PetrLa » 29.10.2010 18:09

Kasik píše:Asi již NE !!!

bylo by fajn uvést i důvody!!!
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Korejcobijec » 21.11.2010 19:51

Hodně pročítám zdejší fora a nemůžu se zbavit dojmu ,že někteří majitelé až hystericky popisují závady. Některé slabší povahy by mohly přijít k prodejci a na kolenou je prosit,at jim takové auto vůbec nenabízejí a ti úplně slabí by to mohli dokonce odnést infarktem :shock: Je to věc každého jaké auto si za své peníze koupí.V Kii jsem měl domluveny 2 předvaděčky Vengu a Ceeda. S Vengou jsem jel asi kilometr a vrátil jsem se zklamán zpět.Houpalo se to jak Š-1203.Neměl jsem z jízdy dobrý pocit.Vengu jsem dával za favorita,ale bohužel jsem v ní jen seděl.Se Sídem jsem se jen rozjel a bylo rozhodnuto.Tím nehaním Vengu,jen píšu ,že jsem z ní zklamán.Při mém nájezdu asi 7 tis ročně ,si myslím ,že auto bude sloužit až do roztrhání tak jako před tím malý Pikáč.Bude taky celoročně garažován a to je pro auto velké plus. :thu:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod igys » 28.11.2010 21:41

Asi už ne. I když v mém případě hraje velkou roli místní prodejce a servis. Je sice v místě, ale svým totálně nesolidním jednáním mě donutil jezdit o 50 km dál, protože už k němu nemám důvěry, ani co by se za nehet vešlo. Jinak vlastní auto je vcelku spolehlivé, i když nějaké vady už taky proběhly. Teď jsem se měl možnost se svézt s Renaultem Megane Grandtour s 1.4 Tce motorem a po přesednutí do Ceedu jsme chvilku zvažoval, že ho hned prodám. Na Megane teda Ceed pocitově nemá.
igys Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod tony76 » 30.11.2010 09:52

ja by som asi tiez uz do ceeda nesiel,skor by som isiel do noveho sportage,ale som maximalne zo ceedom spokojny,mam nabehane 16000 km 1,4 cvvt bez problemov
tony76 Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
3000 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod rehmen » 04.12.2010 00:45

Názory se mění a proto i já po více najetých km upravím své tvrzení. Pokud je téma myšleno jako vrácení se v čase, tak ano, znovu bych koupil.

Pokud je myšleno další auto, tak určitě ne. Důvod není, že by mi auto nevyhovovalo nebo přišlo špatné, ale jde o změnu. Určitě bych rád zkusil jezdit v jiném autě :)
Bílá po FL s ochranýma lištama vypadá fakt DOBŘE.
rehmen Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
84500 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod mbiron » 04.12.2010 19:52

Je pravda, ze za dnesnich podminek bych asi koupil jine auto, snad Sportage, Megane Grandtour tezko rict. Je taky fakt ze Cee´d stoji dneska jine penize nez pred trema rokama.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod andyf » 04.12.2010 19:55

mbiron píše:Je pravda, ze za dnesnich podminek bych asi koupil jine auto, snad Sportage, Megane Grandtour tezko rict. Je taky fakt ze Cee´d stoji dneska jine penize nez pred trema rokama.

Me prijde, ze stoji +/- stejne, mozna i min, alespon odpovidajici (vysoka) vybava (i kdyz uz tedy nedelaji 2litr)
Ale ostatni auta jsou vyrazne levnejsi..
Kia cee'd SW (2008) - 2.0L / nafta / 103kW / D4EA
andyf Muž
Uživatel fóra

Sponzor (1)

Kia cee'd SW (2008)
104000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod mbiron » 04.12.2010 20:24

v te dobe jsem za active + daval 410 000,- vybava manualni klima, predni okna v el. jinak zadne jine vymozenosti. V dnesni dobe by to bylo naslapnute vybavou. Auto jinak slouzi bez problemu a pokud to tak bude dal tak jedine dobre.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Pujo » 31.01.2011 12:00

Ja by som sa po mojeje skusenosti so ceedom, pravdepodobne rozhodol pre druhe auto. Som z tejto kupy sklamany, mam auto pol roka a som v servise uz mozno 10ty krat. Aj teraz momentalen sedim v servise a cakam kym mi spravia auto. :( takze na 99% by som siel do ineho auta.
Kia Cee'd 1,6 CVVT,FL 2010
Pujo Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
11400 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod titanus » 31.01.2011 12:11

dnes by som usetril 50.000,- SKK no dostal by som motor z nizsim vykonom a FL ktory mna az tak neoslovit takze mat vyber rozhodovania dnes idem do niecoho ineho,, velmi by ma lakal SPORTAGE ale v aute sa potrebujem aj vyspat :lol: NASTASTIE tento problem nemam lebo svojmu autu nemozem nic vytknut :thu: a som rad ze som mal stastie prave na tento kus :yes:

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod vladislav » 31.01.2011 13:37

Tvrdil jsem ,že bych si ho koupil znovu...Ale ted co jsem se provezl v Sportagi tak už asi ne... :)Nemám zkušenost se Ceedem po FL,ale ta Sportage proti mému Ceedu byla o dost dál ve všem..
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Aha » 31.01.2011 13:44

Pujo píše:Ja by som sa po mojeje skusenosti so ceedom, pravdepodobne rozhodol pre druhe auto. Som z tejto kupy sklamany, mam auto pol roka a som v servise uz mozno 10ty krat. Aj teraz momentalen sedim v servise a cakam kym mi spravia auto. :( takze na 99% by som siel do ineho auta.

Nevím jaké máš pořád problémy Pujo ale nenapsal jsi jaké máš :angry: .Je to asi ojedinělí cee'd v kterém jsou problémy.Doufám že budeš mít do budoucna míň a míň problémů :yes: .Já jsem koupil cee'da v době kdy začala krize tak šli auta dolů cenově.Já osobně jsem se cee'dem spokojený :thu: .Dnes bych šel možná znovu ale v SWčko byh si koupil.Nejsem tak bohatý abych si kupoval každých 5 let auto. Tak doufámm, že mi ještě dloooouho bude sloužit dobře. :tongue:
KIA -Kupujete Ideální Auto
Aha Muž
KIA Family

15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (7)
TOP sponzor (1)

Kia Sportage IV (2016)
57004 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod tonyp » 31.01.2011 15:45

Po ruku a stvrt som celkom spokojny. Okrem ostrekovania predneho okna mi nic nevadi a v pomere cena/vykon kedze som kupoval uz pocas krizy sa ceed drzal dobre.
Uz zmeny na trhu moc nesledujem tolko casu zase nemam, mozno je dnes situacia ina. Zodpovedne povedat ci by som ho dnes zase kupil neviem, ale ze som spokojny s tym, ze som ho vtedy kupil povedat mozem.

Pre mna bol dolezity priestor pre ludi, kufor trochu design a dobry pocit z motoru, v com sa myslim situacia stale nezmenila.
Kia CEED SW 1,6 CRDI 85kW 2009, najazdene 245000 km
Kia Sportage NQ5 1,6 1.6 T-GDI benzin, 2024 MY25
tonyp Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2009)
127000 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 01.02.2011 19:42

:kia: Spíš si myslím ,že jsem to uspěchal.Měl jsem ještě počkat. Zda Ceeda či né . tak halb und halb.Po prvním roce provozu se rozhodnu. :!:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod Kmet » 01.02.2011 20:02

Korejcobijec píše:Hodně pročítám zdejší fora a nemůžu se zbavit dojmu ,že někteří majitelé až hystericky popisují závady. Některé slabší povahy by mohly přijít k prodejci a na kolenou je prosit,at jim takové auto vůbec nenabízejí a ti úplně slabí by to mohli dokonce odnést infarktem :shock: Je to věc každého jaké auto si za své peníze koupí.V Kii jsem měl domluveny 2 předvaděčky Vengu a Ceeda. S Vengou jsem jel asi kilometr a vrátil jsem se zklamán zpět.Houpalo se to jak Š-1203.Neměl jsem z jízdy dobrý pocit.Vengu jsem dával za favorita,ale bohužel jsem v ní jen seděl.Se Sídem jsem se jen rozjel a bylo rozhodnuto.Tím nehaním Vengu,jen píšu ,že jsem z ní zklamán.Při mém nájezdu asi 7 tis ročně ,si myslím ,že auto bude sloužit až do roztrhání tak jako před tím malý Pikáč.Bude taky celoročně garažován a to je pro auto velké plus. :thu:

Korejcobijec píše::kia: Spíš si myslím ,že jsem to uspěchal.Měl jsem ještě počkat. Zda Ceeda či né . tak halb und halb.Po prvním roce provozu se rozhodnu. :!:

Tak už se konečně rozhodni :|
Já bych dneska šel do svého *Pakoše* znovu :yes: - zatím se nic lepšího v daném *okruhu* neobjevilo :thu:
Když do pekla, tak na krásném koni!!!
Kmet Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (2)

Mazda 3 (2023)
15000 km @ 7 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na ceed