Nová Kia Sportage

Re: Nová Kia Sportage

Příspěvekod Tony » 09.12.2010 14:53

vladislav píše:Po novém roce se má stěhovat výroba ix35 do Nošovic,ale zase Venga do Žiliny http://www.autoweek.cz/cs-aktuality-nos ... modely-859 ..Tak si myslím,že se linka trochu uvolní..Určitě ty ceny po nasycení trhu půjdou dolů...Ani já jsem nechtěl čekat...Určitě to bude určitá dan, kdy se začínají objevovat na novém typu auta určité závady..Ale s tím počítám....Je to tak u každého typu auta nejen u KII... ;)

tak to je překvapující. my totiž dodáváme díly na vengu do nošovic. hmmm tak to jsem zvědavý co se bude dít. jestli se upraví linka a budou se dělat pro ix20 (stejná platforma) nebo dokonce pro ix35...
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Tony » 09.12.2010 14:57

vladislav píše:Koukal jsem na prodeje v říjnu 2010...Já se domnívám,že Sportage v následujících měsících přeskočí Vengu a bude ohrožovat i Ceeda....

teda jen 26 ceedu (10%) v naftě :shock: :? to je teda dost překvapující...
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod KamZehr » 09.12.2010 15:37

vladislav píše:Další nový test....Kia Sportage 1,6 GDI.. :)
http://www.auto.cz/test-kia-sportage-1-6-gdi-53185
tekisp21_4cfdf5c2998b7.jpg
tekisp02_4cfdf5661acb4.jpg

Dobrej článek, až na diskuzi, kde většina přispívajících jen asi tiše závidí. Domníval jsem se však, že ve výbavě Comfort Plus má Sportage kola 17 palců, ale v testu měla 16.
KIA Sportage III 1,6 GDi - 6/2011 - prodáno
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi - 09/2020
KamZehr Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Hyundai Tucson (2020)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod kapitan » 09.12.2010 18:40

Výbava Comfort Plus má kola 17 ".Šel jsem se raději podívat do objednávky ;) .
Škoda Superb 4 L&K,2,0 TSI
VW Polo 1,0 TSi
Kia Rio 2007
KIA Sportage; Comf+;1,6GDi - prodáno
kapitan Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

9. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1)
Sponzor (13) TOP sponzor (2) Nejvzdálenější účastník srazu (1)

Skoda Superb (2016)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod vladislav » 10.12.2010 00:52

@KamZehr
V tomto testu píší ,že mají zimni gumy...Jinak originál jsou 17 palců u Comfort plus jak píše správně ..Kapitán..
I já budu na zimu kupovat 16 palců kola..A hodně vážně uvažuji ,že na to koupím plechové disky...Nechci to nechat tak otevřené přes zimu..Myslim brzdy.
.Přeci jenom mám ještě komplex ze Ceeda tam jsem si užil přirezávání brzd....I když ted už jsem tomu přišel na kloub jak na ně..
Jinak té diskuze si tam moc nevšímám ...Jsou to mladici bez praxe a lidé co mají komplex závidění.. ;) ...Sem tam si něco přečtou a pak jsou mistři světa....Každý by si měl to auto napřed vyzkoušet a pak teprv takhle hodnotit...
Lidi tam jen prudí jako asi všude na internetu..Jsem moc rád,že tady na klubu jsme si udrželi určitou úroven...Sice sem tam taky tu byl nějaký výstřelek..Ale to se zvládlo.. :D

Prodeje za Listopad 2010 přesně jak jsem očekával...Myslim,že další měsice to bude ještě výraznější.. :thu:
nn.PNG

ttttt.PNG

Ceed už pátý měsíc za sebou dostal od I30 v prodejnosti na zadek a myslím,že celkové prvenství ve své třidě za rok 2011 neudrží..Bohužel.. http://prodeje.periskop.cz/cz/
nnnmmmmmmmmmm.PNG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod slava » 10.12.2010 05:34

Nemám možnost přístupu k těmto informacím, ale Vladislave zkus se prosím Tě podívat jestli to není tak jak jsem říkal. Tupý nápad s motorem 1,4 66kW položí Cee´da na lopatky. Taky bych si raději koupil i30 s motorem 1,4 80kW :!:
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod Tony » 10.12.2010 09:37

smrdí to VW myšlením... jakože superb konkuruje pasatu tak ho očesáme. ceed trhá prdel i30 tak mu vyrajbujem motor...
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod ultra » 10.12.2010 09:54

tak ja ako nováčik hlásim, 30.11 som objednal, auto malo byť začiatkom februára a nakoniec tento týždeń je už u predajcu
howgh
ultra Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Stefi » 10.12.2010 10:05

To není jen motorem, podívejte se na ceny a výbavy v nižších stupních :? , to co naznačuje Tony, jsem konstatoval již dříve, ale já jako hlavní vlastník, mám právo určovat strategii a zisk zůstává, nebo se navyšuje, dobíhá první vlna u KIE a navyšuje se u I30 :| , teď třeba opět od KIE Sportáž v základu, ale u iX 35 je třeba vidět silnější motor v dieslu asi 135 kW, což KIA nemá, tak co volí milovník SUV 4x4..... :roll:
Stefi Muž
KIA Family

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod ladlen » 10.12.2010 10:09

@ultra: Tak to si môžeš blahoželať, ak náhodou znovu nehapruje Kianet. Kolegyňa tiež minulý mesiac zavolala zákazníkovi, že už má auto vyrobené, a nemá ho dodnes. Napokon kúpil auto zo schowroomu, ale s úplne iným motorom a výbavou, nemal chuť čakať ďalšie mesiace.
ladlen Muž
Fanda vozů Kia

Kia Sportage III (2013)
167000 km @ 0 l/100km

Příspěvekod vladislav » 10.12.2010 11:12

@Slava
Já ty informace beru odsud .. http://prodeje.periskop.cz/cz/ ,,Stačí jen rozkliknout myši značky a modely aut..S tím motorem máš ,ale samozřejmě naprostou pravdu..Nejprodávanějši motorizaci v Ceedu degradovali tam je problém...Jinak u Sportage ten prodej převažuje benzín a přední náhon....Přesně jak se dalo očekávat...Tentokrát má i Hundai IX35 stejný motor...Tak jen doufám ,že časem je nenapadne nějaký takový krok jako udělali u Ceeda.. :shock: Protože Sportage má větší prodeje jako IX35 zatím...A myslím,že ten rozdíl v dalších měsících bude narůstat.. :yes:

@ladlen
To já si radši počkám.. :D Nemám zase kam chvátat..Ceed ted slouži na jedničku.. :thu: A výbava Comfort plus s xenony za to stojí. :yes: .Objednáno mám u prodejce s kterým vycházím moc dobře tak ani nesháním u žádného jiného adekvátní náhradu...Při té zkušební jízdě jsem byl s tím autem moc spokojený.. ;) :kia:
Naposledy upravil vladislav dne 10.12.2010 11:37, celkově upraveno 2
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod ultra » 10.12.2010 11:24

@ladlen
predajca mi volal že je fyzicky uz na predajni, takže hadam to už bude pravda
dufam
ultra Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Tony » 10.12.2010 12:08

@vladislav

a vykecal sis nějakou slevu nebo něco navíc?když jsi nehledal nikde jinde.
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod vladislav » 10.12.2010 13:09

@Tony
Slevu jsem dostal hned i doplnky ,které jsem chtěl navíc....Neplatil jsem ani žádnou zálohu na objednané auto,dopravu atd,atd..Nechci to tu zveřejnovat...Beru od nich už druhé auto ..Servis mám 300 metrů od bydliště ....Jsem tam spokojeny... :thu: :kia:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod KamZehr » 10.12.2010 15:39

vladislav píše:@Tony
Slevu jsem dostal hned i doplnky ,které jsem chtěl navíc....Neplatil jsem ani žádnou zálohu na objednané auto,dopravu atd,atd..Nechci to tu zveřejnovat...Beru od nich už druhé auto ..Servis mám 300 metrů od bydliště ....Jsem tam spokojeny... :thu: :kia:

Tak to máš dobrý, já u stejného dealera budu objednávat také druhé auto KIA, tentokrát tedy půjdu do Sportage, ale ještě nemám rozhodnuto, zda dám svého Ceeda jako protiúčet, neboť jeden můj známý by ho chtěl, řekne mi do Vánoc, asi bych tak touto cestou za něj dostal víc, ale není to zase tak významné. K těm zimím gumám asi také udělám stejné řešení, mám garáž, tak si kola přehodím sám a nemusím jezdit do servisu na pořezouvání. U Ceeda to dělám stejně. Jenom ještě nevím, zda zvolím plech nebo alu. Dělal jsem si průzkum na internetu a u jednoho prodejce je rozdíl na jedno kolo cca 500,- Kč, když počítám, že k plechu si koupím ještě puklice.
KIA Sportage III 1,6 GDi - 6/2011 - prodáno
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi - 09/2020
KamZehr Muž
Fanda vozů Kia

Hyundai Tucson (2020)
0 km @ 0 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Sportage