Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
snike píše:Jezevec33 píše:Jak jsi to zatím řešil? Když je to sotva okem viditelné máme čekat?
Řešilo se to ve středu v Dolnisu, kam dorazili přímo z Kia Motors CZ a byli jsme tam se svými auty já, Vlafi i Martin. Koukli na to, rez nám rozleštili nějakou pastou a dohodli jsme se, že to nadále budeme sledovat jestli to zase začne reznout. Dle mého názoru se tím ale příčina koroze samozřejmě neodstranila, tak uvidím jestli se to opět vrátí. Padlo několik teorií proč to rezne, ale myslím si o tom své a nechci to tady z určitých důvodů rozvádět. Co nám bylo řečeno, tak je nejlepší nalezené závady nahlásit ve svém servisu, ti pokud to neopraví, odešlou zprávu do KM CZ a ti případně dále do centrály KM v Evropě.
Moje rada je určitě to nahlásit a uvidíš jaký pokyn k vyřešení dostane tvůj servis z KM CZ:
:
:
Zeptej se Vladislava jaké měl problémy u peugeota....asi každé auta má něco.emann píše:no ty krávo to je v prdeli auto roku a hnije se na to musím zítra mrknout,už ted ale mám hrůzu
Já bych do toho nerýpal z důvodu záruky. Mohli by se pak vymlouvat,že jsi svým zákrokem porušil ochranou vrstvu a kvůli tomu se ti objevila koroze...vladislav píše:
Přemýšlím,že to zatím vyřeším jako Jakub.....zamezím tam průnik vlkosti ..a uvidím co bude dál..![]()
Jezevec33 píše:Zeptej se Vladislava jaké měl problémy u peugeota....asi každé auta má něco.emann píše:no ty krávo to je v prdeli auto roku a hnije se na to musím zítra mrknout,už ted ale mám hrůzuAle teda že po NECELÉM roce se objeví rez......
TWiDY píše:Osobně by mě zajímalo, jestli už přijali opatření aby tuto vadu u nových aut eliminovali.
07.miki píše:-> chtělo by to detailní fotku![]()
![]()
jakub píše:07.miki píše:-> chtělo by to detailní fotku![]()
![]()
snike jí má:
http://old.kia-club.org/viewtopic.php?t=169
07.miki píše:Jakube - myslíš koroze dveří ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé