Nová Kia Sportage

Re: Nová Kia Sportage

Příspěvekod vladislav » 31.12.2010 14:48

Závodák ta 1,6GDI určitě není...Ale to neni ani ten benzinový dvoulitr.. :no: Ten navíc spotřebuje o 2 litru benzínu více..A do nafty já jít nechci..Zůstanu věrný benzínu asi už celý život ;) Ta 1,6GDI je plně srovnatelná s 1,4CVVT 80kW co mám..Jak ve zrychlení na 100km z nuly tak i v pružnosti, tam má navrch v plné zatíženosti. Na 6.rychlost se dá v pohodě cestovat...Akorát má o trochu slabší ten efekt z formule 1 na třetí rychlostní stupen.. :D Jak tu někde popisoval Olin výstižně.. :thu: ..
No normální jezdění to auto je plně dostačující..Při intenzitě dnešního provozu ani jiný způsob se uplatnovat ani nedá..Volno na silnicích jako před 20 lety už není.. 8-)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod hopik » 31.12.2010 14:56

Zdravim všechny čekatele Sportáž už projíždím tak 8 dní. Dojmy zatím dobrý na ty takový výhledy už jsem si rychle zvykl. Auto na silnici v tomto zmrzlim období drží oproti jinejm autům co jsem měl parádně. Spotřeba zatím čož je asi daný se pohybuje kolem nehezkejch 11l. Tažné zařízení originál Kia docela dost 14tis, dražší byla elektrika než tažný, je to nák propojený s počítačem. Závady- přidávání hlesitosti na volantu jde špatně + mlžej se mi obě přední světla i mlhovky včera mi dokonce vevnitř zamrzly. Musím to prej nafotit na poprvý mi s tím nic neudělali. Je to docela okukovaný auto co mě docela těší. Rád bych poslal foto ale zatím zjištuju jak se to sem vkládá, snad na to příjdu
hopik Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod hopik » 31.12.2010 15:02

Posílám fota pro čekatele a fandy.
P311210_10.50.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
hopik Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod hopik » 31.12.2010 15:04

Vše nejlepší do nového roku
P311210_10.50_[01].jpg
P311210_10.51.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
hopik Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod KamZehr » 31.12.2010 15:05

Tak s těmi světly jsi mě překvapil. Už jsem to tady četl na fóru, že se to někomu stalo, ale u jiného typu. Vyndal žárovky a nechal to několik hodin "dýchat".
Foto přidáš jako přílohu. Po napsání zprávy si dej upravit nebo náhled a už tě to navádí. Tak jsi mě předeběhl. Vypadá pěkně. Hodně šťastných km.
Naposledy upravil KamZehr dne 31.12.2010 15:06, celkově upraveno 1
KIA Sportage III 1,6 GDi - 6/2011 - prodáno
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi - 09/2020
KamZehr Muž
Fanda vozů Kia

Hyundai Tucson (2020)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod vladislav » 31.12.2010 15:16

:thu: Moc pěkná... :yes: :kia: :drink: To zamlžování světel to někomu dělalo na Ceedu ..Co jsem četl na jiných diskuzích většinou pomáhá jak ti už napsal KamZehr..
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod dedojozef » 31.12.2010 16:22

A prečo nie je ešte v garáži, tej prvej Sportage III je tam veľmi smutno ...
Prajem veľa šťastných km
dedo jozef SPORTAGE FL FREEDOM 2.0 CRDI/4WD 105 555 km
dedojozef Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 3. místo (2) Sponzor (6) TOP sponzor (1)
Nejvzdálenější účastník srazu (3)

Příspěvekod lubor » 01.01.2011 15:55

Stastny novy rok vsetkym :D

Ma niekto skusenost s navigaciou? Aky system tam Kia montuje? Ako je to s mapami - ktore krajiny su s podrobnymi mapami a ako je to s aktualizaciou?
lubor Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Sportage III (2011)
50000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod lebka75 » 01.01.2011 16:37

no myslím, že když pročteš co se tu o navigacích psalo, tak dospěješ k závěru, že je levnější i lepší varianta externí navigace oproti té :kia: origo, toť můj názor
:kia: XCeed 1.5 T-GDi Exclusive Obrázek
lebka75 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. místo (1) Sponzor (2)

Kia XCeed (2021)
36500 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod vladislav » 01.01.2011 17:18

K té navigaci se tu vyjadřuje tento majitel v tomto jeho testu.. http://moje.auto.cz/Uhlik/kia-sportage.html
Jinak dost lidí v testech se shodlo,že právě originál displej navigace mám problém s odrazem sluníčka,kdy na něm není nic vidět..Jinak navigace nekomunikuje v češtině ani slovenštině..Prodejce mi nabízel jinou navigaci,která v češtině komunikuje a dokonce přehrává i DVD.Což originál neumí..Osobně souhlasím s názorem přede mnou..A když už bych do ní šel tak ne tu originál..Ale už tu co umi přehrát i DVD..A bylo to cenově stejné.. :)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod lubor » 01.01.2011 19:08

OK a ta cuvacia kamera v spatnom zrkadle? ma s nou niekto skusenost?
lubor Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Sportage III (2011)
50000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod vladislav » 01.01.2011 20:35

U nás je ta kamera v nejvyšší výbavě Exclusive....V tom testu co jsem prve dával odkaz ji tam ten majitel chválí..Jinak jsem našel k ní taky video ,ale je to anglicky.... :( Ale je tam umístěna v té navigaci a ne v tom zrcátku..

https://www.youtube.com/watch?v=-gg0MEOipUo
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod hopik » 01.01.2011 21:24

Zdravim spárování a všechny jiné funkce telefonování přes bluetooth jsou sice asi v 10 jazycích ale čeština je jen v návodu a auto podle pokynů tomu stejně nerozumí. Takže zatím hodně funkcí nevím jak využít a ani v Kie mi nedokázali poradit-třeba hlasový vytáčení abych nemusel za jízdy lovit telefon po kapsách. Divím se že ze zákona v dnešní době se auto nemusí dodávat s českým ovládáním. Jak tedy programovat hlasový vytáčení máte to někdo proštudovaný?
hopik Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod vladislav » 01.01.2011 22:18

Něco málo k tomu telefonu je tady http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=55&t=17396 Pár zkušeností uživatelů... Myslím,že iX35 bude mít stejný systém jako Sportage..
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod PetrLa » 01.01.2011 22:44

nechápu, proč jsou ti výrobci tak omezení a nervou tam ty moduly od Parrotu. Jsou to jen tišťáky. Nainstalují to kdekoli ve voze a dle libosti si k tomu dotáhnou repro a mikrofon + vytáhnou kontakty na diplay. Nejsou limitování žádnou škatulkou. Vše je ukryto uvnitř ...vše na jednotném displeji.
Nechápu to.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

PředchozíDalší

Zpět na Sportage