Nová Kia Sportage

Re: Nová Kia Sportage

Příspěvekod lubor » 03.01.2011 14:32

z toho clanku:

Bluetooth spolupracuje pomerne podivne, resp. jeho ovladanie je hrozne, ak chcete prijat hovor, da sa to bud na displeji, co odvadza pozornost, alebo ako by ste urcite cakali, sa to da aj na volante prislisnym tlacitkom, no mikrofon (teda aby ste mohli hovorit) treba zase zapnut na displeji !!! To je nieco hrozne nedomyslene a odflaknute...

moze toto niekto potvrdit? Je to naozaj tak zle urobene??!!
lubor Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage III (2011)
50000 km @ 6.5 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod hopik » 03.01.2011 21:44

Ja s tím zas nemam žádnej problem přicházející hovor normálně příjmu i ukončím na volantu na rádio vubec nešahám.
hopik Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod vladislav » 03.01.2011 23:26

Myslím ,že to zase nebude takový problém...Tady je něco z diskuze z Hundai clubu.. http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.ph ... f3#p295650
Cituji:TAKŽE vyřešeno - u Nokie je potřeba vypnout v synchronizaci synchronizaci KONTAKTů. Huyndai system totiž využívá funkci PC sync v Nokia ( a asi i v jiných mobilech ) a dělá to při každém spojení. Ne jen při párování. ALE vždy. Proto je potřeba mít synchronizaci Kontaktu v mobilu vypnutou !!
Pak už jenom stačí namluvit jména vlastním hlasem a k tomu čísla -vše Anglicky samozřejmě a funguje to na 100%.
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Pavka » 04.01.2011 00:18

Ahoj,
barvu interieru bych volil spíše podle praktičnosti. Ze zkušenosti (mám fa. na mytí a čištění vozidel) mohu říci že světlý je velice ladný ale totálně nepraktický, takže volit spíše tmavý.
Také jsem chtěl krémový do svého nového vozu. Dal jsem přednost po tom co vidím tmavému. A je jedno zda tam bude kůže nebo ne.

Ahoj,
farbu interiéru by som volil skôr podľa praktickosti. Zo skúsenosti (mám fa. Na umývanie a čistenie vozidiel) môžem povedať že svetlý je veľmi ladný ale totálne nepraktický, takže voliť skôr tmavý.
Tiež som chcel krémový do svojho nového vozidla. Dal som prednosť po tom čo vidím tmavému. A je jedno či tam bude kože alebo nie.
Kia Magentis II 2.0 CRDi (2010)
Pavka Muž
Fanda vozů Kia

14. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2)

Kia Magentis/Optima II (2010)
115000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod lubor » 04.01.2011 18:42

Pavka píše:Ahoj,
barvu interieru bych volil spíše podle praktičnosti. Ze zkušenosti (mám fa. na mytí a čištění vozidel) mohu říci že světlý je velice ladný ale totálně nepraktický, takže volit spíše tmavý.
Také jsem chtěl krémový do svého nového vozu. Dal jsem přednost po tom co vidím tmavému. A je jedno zda tam bude kůže nebo ne.

Ahoj,
farbu interiéru by som volil skôr podľa praktickosti. Zo skúsenosti (mám fa. Na umývanie a čistenie vozidiel) môžem povedať že svetlý je veľmi ladný ale totálne nepraktický, takže voliť skôr tmavý.
Tiež som chcel krémový do svojho nového vozidla. Dal som prednosť po tom čo vidím tmavému. A je jedno či tam bude kože alebo nie.

Dakujem za dvojjazycny nazor :shock:
Nakoniec asi zavazi nazor manzelky a "prvy dojem", ideme do svetlej polokoze. Mame 10 rocnu oktavku s bezovym interierom, tazko skusanu aj malymi detmi, takze raz za rok potrebuje vytepovat, ale ani to nas od tej bledej neodradilo

dilema uz zostava len v suvislosti s cuvacou kamerou :?
lubor Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Sportage III (2011)
50000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod vladislav » 04.01.2011 23:06

Funkce přisvěcování do zatáčky po vyhození blinkru..Přídavnou žárovkou v přední mlhovce...
pic305rrl.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod hopik » 05.01.2011 10:29

Funkce přisvěcování jenom se zapnutým blinkrem si myslím je na ---píp. Tam kde do zatáčky dávám blinkr tak tam většinou svítěj pouliční lampy. Lepší je jak to maj škodovky s otočením volantu. Můj názor s blinkrem-nesmysl.
hopik Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod ladlen » 05.01.2011 13:32

Má to zmysel len na svetelnej križovatke, aby bolo vidno prípadného chodca, ktorý má zelenú. Po nedávnej príhode na mojom ceede, keď som takmer prešiel na prechode pre chodcov ženu s malým deckom, ktorých som oslepený zo svetiel stojacich aut a pre A stĺpik vôbec nevidel, by som tú vychytávku u Sportage nevidel ako zbytočnú.
ladlen Muž
Fanda vozů Kia

Kia Sportage III (2013)
167000 km @ 0 l/100km

Příspěvekod vladislav » 06.01.2011 14:08

Tak jsem pomalu začal shánět zimni pneumatiky....Na mé dotazy chodi tyto odpovědi..
..........................................................................................

Dobrý den,bohužel skladem ani dostupné už nic není.Najelo se na letní
výrobu.Hezký den.
.................................................................................................
Tak si asi budu muset na zimu koupit lyže..... :lol:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod KamZehr » 06.01.2011 14:50

Dle mého dealera má moje autíčko dorazit začátkem března, ale já předpokládám, že to bude později a to doufám už bude teplo. Jinak já projížděl snad všechny e-shopy a rozměr 215/70 R16 už nikde nemaj. Takže já budu objednávat v září. :?
KIA Sportage III 1,6 GDi - 6/2011 - prodáno
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi - 09/2020
KamZehr Muž
Fanda vozů Kia

Hyundai Tucson (2020)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Nymburák » 06.01.2011 15:24

hmm, tak to jsme na tom všichni stejně! Chtěl jsem 235/65 R17 - bohužel je prázdná celá Evropa zněla odpověď na mé dotazy. Tak jsem souhlasil s jedním prodejcem, že holt na zimu nebudu mít 17, ale 18 a budu je přezouvat na stejné disky. 18" je psaná velikost a taky dodávaná s autem. Takže mi dodá 235/60 R18. Snad si nevytluču zuby z huby...!
Sorento 2,2 145 kW, 6M, 45,000 km
Nymburák Muž
Uživatel fóra

Kia Sorento II (2010)
45000 km @ 7.70 l/100km

Příspěvekod romero SK » 06.01.2011 16:36

O tých pneumatikách som už dávnejšie písal, že nemajú ani výrobcovia, volal som priamo do vzorkovej predajne MATADOR :SK: a povedali mi že nemajú, ale už to ani neriešim, :kia: autíčko bude v marci a to už zimné pneu ani nebudem shánať, lebo to jednoducho nemá význam, pretože aj keby som niečo zázrakom zohnal tak by to boli iba nejaké ležáky zo skladu :!: a tak si ich kupim až na jeseň, keď sa nabehne na výrobu nových zimných pneu, samozrejme objednám s obrovským predstihom
romero SK Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod KamZehr » 06.01.2011 17:03

Tak jsem mrknul na ceník k 3.1.2011 a ceny se nemění. Ix 35 šla mírně nahoru už v prosinci 2010.
KIA Sportage III 1,6 GDi - 6/2011 - prodáno
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi - 09/2020
KamZehr Muž
Fanda vozů Kia

Hyundai Tucson (2020)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod lubor » 06.01.2011 20:25

Na Slovensku sa zvysila DPH z 19% na 20%, ceny sa preto zvysili. Tie modely, ktore som porovnaval, boli o to 1% drahsie a ceny zaokruhlene na 10€ nadol.
lubor Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Sportage III (2011)
50000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Tony » 06.01.2011 23:18

hopik píše:Funkce přisvěcování jenom se zapnutým blinkrem si myslím je na ---píp. Tam kde do zatáčky dávám blinkr tak tam většinou svítěj pouliční lampy. Lepší je jak to maj škodovky s otočením volantu. Můj názor s blinkrem-nesmysl.

jj touareg I.generace na to má extra světlo s halogenem :D to je bomba!!!
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Sportage