Ztmavení krytu zadných svetiel

Styling, lak, střešní nosiče atd.

Ztmavení krytu zadných svetiel

Příspěvekod mirecko2 » 06.01.2011 19:54

Ahoj,

videl som u niekoho v garáži ztmavené zadné svetlá - ak môžete dajte niekto návod ako na to.

Ďakujem.
Kia Ceed 1,6 CRDi EX+
mirecko2 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
138000 km @ 6.2 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Ztmavení krytu zadných svetiel

Příspěvekod Katikakus » 07.01.2011 21:47

Nevadi ti, ze je to nelegalni a navic tim ohrozujes sebe i ostatni ucastniky silnicniho provozu, protoze svetla nebudou svitit tak jak maji?
Proceed GT 1.6 T-GDI Penta Metal
Sportage III 1.6 GDI Comfort Plus Orange Techno
Cee'd 1.4 Comfort Plus So Red
Katikakus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. místo (1)

Kia ProCeed GT (2020)
65000 km @ 7.94 l/100km

Příspěvekod mirecko2 » 08.01.2011 10:54

Hm tak to je diskutabilné - videl som že niekoľko členov klubu to má upravené a vyzerá to skvelo....
Kia Ceed 1,6 CRDi EX+
mirecko2 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
138000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Katikakus » 08.01.2011 18:28

Diskutabilni to neni a ani to, ze nekteri clenove to maji, nic nemeni na faktu, ze je to nelegalni, protoze to ovlivnuje intenzitu svetla.
Proceed GT 1.6 T-GDI Penta Metal
Sportage III 1.6 GDI Comfort Plus Orange Techno
Cee'd 1.4 Comfort Plus So Red
Katikakus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. místo (1)

Kia ProCeed GT (2020)
65000 km @ 7.94 l/100km

Příspěvekod imro-magi » 09.01.2011 22:32

Na mojom predchádzajúcom aute som to mal zastriekané farbou na plasty. Ak sa to urobí v rozumnej miere a nie úplne na totál, tak to vyzerá dobre a dobre to aj svieti.

Čo sa týka legálnosti - jediná cesta vedie cez overených tuningových dodávateľov. Neviem či majú v ponuke aj svetlá na Kiu, ale stačí pozrieť nejaké www stránky.
A potom už len dúfať, že to nebude stáť viac ako auto. :?
Život je pes .... a my - sme jeho pätník !!!
imro-magi Muž
Přispěvatel fóra

Příspěvekod thunder » 10.01.2011 12:53

gallery/search.php?user_id=80 pozri si toto ..ja som mal sidce len lemy porobene ale chystal som sa na komplet zatmavenie..chcel som to riesit tak ze by som nechal iba tie kruhy ciste a vsetko oklo by bolo cierne...pouzil som transparentny zatmavovaci akrylovy spray urceny na zatmavovanie skiel a hocicoho..kupis ho vo farbach a lakoch..platil som cca 5,5e za jeden.
thunder Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

Zpět na Exteriér