Dneska jsem koukal před prodejcem stala nová Sportage,Tugian a Duster..Jednoznačně v nejhorším stavu byly kotouče u Sportage..Na zimu doporučuji plné disky a to jednoznačně..Ten materiál podle mě nestojí za nic tak jako u Ceeda....Pokud tohle auto bude stát delší dobu bez jezdění mohou se čekat stejné problémy...
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
@vladislav Tak to se máme na co těšit. Nechápu, z jakýho materiálu to dělaj. Brzdy patří mezi nejdůležitější části auta a oni to tak fušujou. Jinak mám už taky takovou úchylku, sleduju ostatní auťáky a viděl jsem včera na parkovišti BMW (stojí tam už delěí dobu) a kotouče úplně čistý. Jinak k zítřejšímu svátku přeji vše nej.
KIA Sportage III 1,6 GDi - 6/2011 - prodáno Hyundai Tucson 1,6 T-GDi - 09/2020
Kmet má docela vkus..Mě doporučil tyhle.. http://www.auto-doplnky.com/poklice-kry ... initi.html Tak uvidím až přijdou..Ta bílá s trochou chromu by měla tomu slušet..V tom má naprostou pravdu.. Dneska jsem to auto viděl v té bílé barvě poprvé na živo...Prostě nádhera..
Ty světla co se mlžej jsou obyčejná ne xenony. Zatím čekám na servis než mi zavolaj. Ten vypínač na otvýrání dveří je kolíbka ale osvětlený je jen zavírání. Neco jsem asi špatně zmáčknul protože telefon se mi sparuje s radiem to mi řekne ta pani POLSKY, ale když mi někdo volá tak rádio hraje dál. Nemůžu to dát zatím dohromady.
Tak jak koukám, tak asi největší problém u Sportage bude zprovoznit BT. Stejné problémy mají i majitelé ix35. Když to tak čtu, tak to asi nebudu ani zprovozňovat, já stejně nemám rád, když mě někdo volá, když řídím.
KIA Sportage III 1,6 GDi - 6/2011 - prodáno Hyundai Tucson 1,6 T-GDi - 09/2020