vladislav píše:Mě prodejce tvrdil,že Sportage na těch ..18 palcích je už poměrně tvrdá..A stejně pro motorizaci s1,6GDI se nedodává..I když ty kola jsou nádherná..

Ale tu střechu bych bral..Při rozhodování jsem hodně uvažoval mezi právě Exclusive a Comfort plus..A nakonec jsem vzal tu nižší a xenony..Tak ať máš ten termín dodání co nejkratší..

18-ky mám len letné, na zimu si objednám 17-ky. A tie 18-ky mňa aj moju ženu dostali. To auto s nimi vyzerá úplne inak. Proste nádherne. A strechu som chcel tiež, lebo si takéto auto a v tejto výbave nekupujem každé 2-3 roky, tak keď už, nech je to poriadne. Skúšal som predvádzačky 1,7 a 2,0 diesle na 17-kach a jazdil som, po "Petržalských dierach" a dalo sa a tie autá som moc nešetril. Tak verím, že pri opatrnosti a vyhýbaní sa výmoľom budú fajn aj tie 18-ky.
Inak rozdiel medzi 1,7 a 2,0 D je len pri malých rýchlostiach. Tam je ten záber 2-ky a zrýchlenie cítiť oproti 1,7. Ale od tej 80-ky sa mi to zdalo úplne rovnaké, tak som sa preto rozhodol pre 1,7. Cez týždeň používa auto moja žena na cestu do práce a na nákupy a to jej stačí a na víkendy chodíme na chalupu a to jazdím ja a vtedy ho budem poriadne prevetrávať. Viem že teraz niekto povie, že som radšej mohol brať 1,6 benzín, ale jazdíme tak 40-45 týždňov v roku na chalupu a len tam a spať najazdím tak 12.000 km ročne, tak preto ten diesel.
No a toho termínu sa bojím aj ja