Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Taky jsem si říkal, cože to tam vlastně čepují. Pivo, víno, víno z chmele nebo pivo z hroznů. Pro nás Čechy to zní divně, ale "pivnica" je slovensky "sklep". Jak se ale časy mění. Já když jsem pobýval na Slovensku, tak jsem tam nacházel vždy jen "vináreň" nebo "pivnicu" ve smyslu piváreň. (Doufám, že jsem to teď nezkomolil)
Že bych se konečně zúčastnil nějakého srazu? Mám KIu skoro 4roky a zatím nic. To je ostuda co? No, uvidíme jaké budou nakonec návrhy na místo konání, ale na SK klidně vyrazím
Safi, pokud si dobře pamatuju, tak ty jsi nestačil v konstantinkách ještě dosednout ke stolu a už se z tebe chrlil jeden vtip za druhým Myslím si, že tebe nikdo nebude schopný překonat
Naposledy upravil Beda dne 28.01.2011 08:55, celkově upraveno 1
Důvod:Zbytecna citace predchoziho prispevku ... dodrzujte pravidla!
Cee´d SW 1.6 CRDi - MY09 Comfort Abyss Blue najeto: 24 015 km
Je to červené a motá sa to v divadle po javisku .... /kultúrna vložka/. Ale ja si myslím , že v Konstantinových kúpeľoch bol aj tak najlepší príbeh Čambrlov Čurila Plenkovič.