Nuž aj mne to začalo klepať najprv na pravej strane s prednej časti palubovky asi po 7000km. Najprv som si myslel že mi tam niečo spadlo lebo sa to behom týždňa presunulo na stranu šoféra ale keď to potom začalo klepať na obidvoch miestach súčasne tak mi bolo jasne že sa niečo udialo. Volal som do servisu po objednaní som navštívil servis v NR a technik aj rozobral okolie okolo volantu -palubovku- ale povedal že to vidí na dlhšiu dobu asi 2-3 dni tak som sa objednal na Január.
Mám však strach čo mi zostane a aké to bude auto keď ho tam nechám.
Závady ktoré som doposiaľ mal a mám:
1. predný plastový kryt pod stieračmi predného skla sa mi prehol pod sklo - v servise to len napravili čakám kedy sa to zopakuje... nedoriešené..
2. hlučne motorčeky predných skiel - jeden vymenili a druhý namazali = pritom mi poškodili kryty / záslepky / na šróboch dvier.
3. dostavenie zadných dverí nakoľko sa mi poškodzoval lak na karosérii.
4. resetovanie = nulovanie spotreby na l/100km... reklamoval som to, samozrejme sa čudovali - Neodstranené.
5. pred domom mi nepozorný šofér poškodil prednú časť masky. Výmena a nastriekanie sa moc nevydarila. Odtieň nesedel a cele to nie ako nelícuje pri predných stĺpikoch predného skla.Sú tam mechanicke vôli. Reklamujem to teraz v Januári.
6. Keď som si vozidlo prebral tak som si až doma všimol malé buchnutie /prevalenie/ predných dverí. Hneď som im telefonoval... že akú majú starostlivosť o zverené auta.ďalej som to neriešil.... /aby mi neprevalili ešte niečo viac/
7. klepanie pod prednou palubovkou pri nerovnostiach na ceste, nenormálne klepanie pri dlhšej jazde autom ..... mam isť v Januári
8. prehnuté zadné horné pláto - reklamácia, maju to posudiť v Januári /Zaujímave že som na nom nič nenosil a je prehnuté/
9. mam strach tam nechať auto..... aby ho 2-3 dni "opravovali"
Poradte mi kde by mi to na počkanie opravili aj keď by ma to stálo jeden deň dovolenky a mohol som biť pri oprave... podľa všetkého sa to technik bude na mojom učiť "ako to ne-ako" rozobrať, lebo to ešte nerobil. Som s toho nešťastný.
Každá rada dobrá... ďakujem Vám.
Taktiež ma čaká prvá servisná prehliadka pri ktorej by som chcel byť... MOTOR-CAR NITRA neumožňujú biť pri opravách a servise ..... poradte ..