Škoda je ,že tu na forum nemáme někoho kdo by znal aspoň přibližné počty aut ,které se například dodají do České republiky měsíčně..Nebo kolik vyrobí například aut s 1,6 GDI celkově měsíčně...Tohle mi opravdu přijde hodně nedůstojné 21 století...Kdy fabrika není schopná dát informaci prodejcům přibližný termín výroby s přesností aspoň na měsíc..Každý z nich tvrdí něco jiného..Ani se jim nedivím..Jsou asi stejně informovaní jako my..

Tohle mi připadá jako hra na náhodu..
Připlácet si 85 000 za tu naftu nehodlám..Nevidím ,že by proti benzínu nějak vynikala..

Jinak můj osobní názor je taky okolo 6 měsíců na ten benzín a to budem rádi..
Začínám věřit tomu co tu padlo,že celá dodávka motorů 1,6GDI se vracela zpátky do Koree,proto takovéhle šachy..A to nejen u nás..

Co jsem vyčetl tady z reakce zaměstnanců Nošovic tak v březnu je čeká nekolika denní odstávka výroby z důvodů přesunu výroby aut..
http://www.hyundai.phorum.cz/viewtopic.php?f=41&t=1303 To je tak vše co se dá k nynější situaci pomocí internetu zjistit..

Zatím jsem nezaregistroval jediného majitele Sportage 1,6GDI tady na foru...Co jsou tyto auta u prodejců tak to byla ta prvni vlna na přelomu října a listopadu minulého roku..Měl jsem to auto půjčené...Od té doby nic..Možná se pletu a někdo mě opraví...
Nemít ty zimní gumy v garáží, solidní servis ve městě a dobrý pocit ze zkušební jízdy. Tak nevím jestli bych vydržel čekat dál.. Když člověk neví vůbec na čem je..

A začíná mě to pěkně štvát..