Z ktere znacky auta jste presli na vuz Kia?

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod Návštěvník » 05.03.2008 12:59

[font=Arial]Jan: Nejprv (před 14 lety) jsem měl Š105 - Beruška s pauzou jsem se dostal k VAZ 2100 12stovka - Žeryk, jezdil doslova jako drak bylo to dost nebezpečnýýý auto a tak šel pryč.
Po další pauze jsem se stal majitelem Citróna, pardon slečny Xsary ve 3dvířku - byla to prostě Sára, no podlehl jsem kouzlu francouzského šarmu a k tomu s benzínem 1.8 16V, byla krásná a jezdila jako blesk:)))
Společne jseme podlehli vůni nafty, pořídili si Bětku - C5 Break: luxusní svezení, kdo nepozná neuvěří.... po půlroce však šla z domu, protože snad byla prokletá či co, neustále nás o tom ujišťovala a připravovala nám jeden malér za druhým.
A bastafidli 3 měsíce nato jezdíme v našem novém autíčku...za tu kratinkou dobu užívání zatím za 1* a tak to snad zůstane.

Zravíme všechny spokojené majitele[/font]
Návštěvník

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Návštěvník » 05.03.2008 19:29

Skoda 120L
Skoda Favorit 135LS
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 05.03.2008 20:59

Skoda 1000MB
Skoda 120 M
Hyundai Lantra
Mazda 323 F BJ
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 06.03.2008 16:55

Škoda 105S
Škoda 120
Felícia 1,3
Kia Sportage r.v. 2001
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 06.03.2008 17:28

Š105L
Oltcit :-)
Citroen AX 1,4 (supr dělo)
Felicia 1,4
Focus 1,6
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod leguan » 10.03.2008 19:29

Skoda 105
Skoda 120
Favorit 135i
Felicia
...a terazky one "RIO Sporty" :no:
leguan Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Moje auta

Příspěvekod Aifell » 12.03.2008 12:43

Škoda 120 LS
VW Golf III 1.9 TDi 66 KW

V práci dost trávím chvíle v jedničkové fábii.

Chci kupovat Ceed SW 1.4 v nej výbavě, ale popravdě nevím co s golfem a tak scháním jestli ho někdo vezme na protiúčet, už má stařeček najeto 300.000 Km a tak neočekávám žádné zázraky, ale dvě auta v domácnosti si dovolit nemohu ... Ceeda bych chtěl na leasing nebo jak mi bylo doporučeno na úvěr, ale moc se v tom nevyznám, poradíte? Mám 200.000 Kč a chtěl bych nové SW

Sakra omlouvám se prdnul jsem to do nového tématu, to jsem nechtěl a smazat to asi nejde, omlouvám se!

Edit JAKUB: Prdnuto do správného tématu ;-)
Aifell Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

Re: Moje auta

Příspěvekod Návštěvník » 12.03.2008 13:13

aifell píše:Škoda 120 LS

Chci kupovat Ceed SW 1.4 v nej výbavě, ale popravdě nevím co s golfem a tak scháním jestli ho někdo vezme na protiúčet, už má stařeček najeto 300.000 Km a tak neočekávám žádné zázraky, ale dvě auta v domácnosti si dovolit nemohu ... Ceeda bych chtěl na leasing nebo jak mi bylo doporučeno na úvěr, ale moc se v tom nevyznám, poradíte? Mám 200.000 Kč a chtěl bych nové SW

Sakra omlouvám se prdnul jsem to do nového tématu, to jsem nechtěl a smazat to asi nejde, omlouvám se!

Golfa můžeš vyfotit :photo: , popsat :evil: , vychválit :| nebo pomluvit a vstrčit :oldman: tady do inzerce... mimo jiné :wink:...a neprď tady :evil:, děkujem :lol:
Návštěvník

km @ l/100km

Re: Moje auta

Příspěvekod Aifell » 12.03.2008 14:25

nocnik511 píše:
aifell píše:Škoda 120 LS

Golfa můžeš vyfotit :photo: , popsat :evil: , vychválit :| nebo pomluvit a vstrčit :oldman: tady do inzerce... mimo jiné :wink:...a neprď tady :evil:, děkujem :lol:

jj do inzerce ho dát mohu, ale spíše by se mi líbilo dát ho proti účtem. A dále by se mi líbilo, kdyby KIA udělala něco jako Hyundai a to dávat vozy s nulovým navýšením! tedy bez přeplacení jen zaplatit na lízačku pojistky, ikdyž oni si to i tak napočítají ... :huh:
Aifell Muž
Fanda vozů Kia

3. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod libra » 17.03.2008 11:53

dr.krtek píše:Ford Focus 1,6 benzin hatchback, 4roky max spokojenost,ale změna je život, focus combi je menší a o něco dražší. Požitek z jízdy u Cee´du nádherný, tichounký motor, příjemný posez, hooodně místa, manželka nadšená(sice při první jízdě sešlápla trochu ze zvyku brzdu víc než je zdrávo a málem jsem vyletěl z auta), tak si snad za 4roky budu taky moct říct : max. spokojenost :kia:

Som rad, ze niekto z FOCUSU hovori, ze CEED je dobry... Vdaka, zase som sa uistil, ze som si dobre vybrel...

Ja prechadzam z S120L - zdedeny po starom otcovi.
Doma mame fabku 1,4tdi combi

Samozrejme, od obidvoch lepsie auto :) .. na dovolenke dokonale nahradila fabku kombi - 5ti sme sa zviezli v pohode do CHR.
libra Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod PetrLa » 17.03.2008 17:15

Škoda 130 (pětikvalt)
KIA Cerato hatchback 1.6 LX (benzín)
KIA Cee'd SW 1.6 EX CRDi

Se vším jsem jezdil a jezdím rád. Nejvíc vzpomínek ve mě zanechává Škoda 130, protože to bylo první auto, ve kterém jsem se naučil jezdit. Nicméně po nedávném svezení ve Škodě "Hovorit" bych se v mojí staré škodověnce už asi bál. Proti Ceratu a Ceedu to vůbec nebrzdí a nejede!!!
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod Návštěvník » 17.03.2008 21:28

Favorit
Fabia Combi
objednán Ceed SW
V práci již rok používám Ceed 1.4
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod matysekul » 20.03.2008 07:38

Škoda 105L
Favorit 135L
Opel Calibra,ale tu jsem nevlastnil,jen jsem jezdil.
Felicia 1,3LXi
Teď škudlím a rozhoduji se jestli nějakou variantu Cee´d,nebo Hyundai i30. Zatím vítězí Kia(dostupnější informace a SW o 115l větší kufr).Necháme se překvapit 8-)
KIA Cee´d II SW 1,6 GDI Exclusiv 45000km
matysekul Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW II (2015)
45000 km @ 6.5 l/100km

VW Passat

Příspěvekod Návštěvník » 22.03.2008 17:05

.....z VW Passat 1.9 TDI......spokojenost, KIA je experiment, pokud propadne, prodám a vrátím se k VW :-) Zatím jen měkký lak, dost podstatné, ale uvidíme, třeba vytvrdne....mám nutkání vzít prodejce do myčky, nemohl by potom nic namítat při reklamaci, jsem přesvědčený, že z 99% bych vyjel s poškrábaným lakem. Kamarád si koupil přede mnou VW Jetta, byl v myčce už asi čtyřikrát a super, já se tam s tím bojím....jenže ta Jetta se dělá v mexiku a jede na lodi měsíc do Evropy.....tak to vytvrdne, ale používají taky vodou ředitelný laky, jako KIA. Ale je to o ceně...je lak a lak :-)
Návštěvník

km @ l/100km

Re: VW Passat

Příspěvekod Tony » 22.03.2008 18:16

Etheral píše:.....z VW Passat 1.9 TDI......spokojenost, KIA je experiment, pokud propadne, prodám a vrátím se k VW :-) Zatím jen měkký lak, dost podstatné, ale uvidíme, třeba vytvrdne....mám nutkání vzít prodejce do myčky, nemohl by potom nic namítat při reklamaci, jsem přesvědčený, že z 99% bych vyjel s poškrábaným lakem. Kamarád si koupil přede mnou VW Jetta, byl v myčce už asi čtyřikrát a super, já se tam s tím bojím....jenže ta Jetta se dělá v mexiku a jede na lodi měsíc do Evropy.....tak to vytvrdne, ale požívají taky vodou ředitelný laky, jako KIA. Ale je to o ceně...je lak a lak :-)

no nevím ale ať se zeptáš kde chceš tak ti doporučí nejezdit s novým autem hned do myčky. to mi řekla i švagrová a ta prodává škodu, takže VW.
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion