Korejcobijec píše::kia: Spíš si myslím ,že jsem to uspěchal.Měl jsem ještě počkat. Zda Ceeda či né . tak halb und halb.Po prvním roce provozu se rozhodnu.
PetrLa píše:Korejcobijec píše::kia: Spíš si myslím ,že jsem to uspěchal.Měl jsem ještě počkat. Zda Ceeda či né . tak halb und halb.Po prvním roce provozu se rozhodnu.
a pak bys zas čekal jestli škodovku nebo opel ...a pak bys čekal jestli dacii nebo ford
to máš jak s počítači...kdybys furt čekal na ten lepší, tak si ho nikdy nekoupíš....co dnes je hi-end ...je už hned zítra shit.
Aha píše:Pujo píše:Ja by som sa po mojeje skusenosti so ceedom, pravdepodobne rozhodol pre druhe auto. Som z tejto kupy sklamany, mam auto pol roka a som v servise uz mozno 10ty krat. Aj teraz momentalen sedim v servise a cakam kym mi spravia auto.takze na 99% by som siel do ineho auta.
Nevím jaké máš pořád problémy Pujo ale nenapsal jsi jaké máš.Je to asi ojedinělí cee'd v kterém jsou problémy.Doufám že budeš mít do budoucna míň a míň problémů
.Já jsem koupil cee'da v době kdy začala krize tak šli auta dolů cenově.Já osobně jsem se cee'dem spokojený
.Dnes bych šel možná znovu ale v SWčko byh si koupil.Nejsem tak bohatý abych si kupoval každých 5 let auto. Tak doufámm, že mi ještě dloooouho bude sloužit dobře.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé