Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Jo, v Benediktu tataráky umí. Jenže stejně je pro chuť nejdůležitější ten, kdo to tam ve správném poměru namíchá. A to jen tak někdo neumí, že Pepo.... (marně jsem pátral po tom tvém videu ....)
Tak koukam, ze se nam ucast naseho minisrazu rozsiruje temer na magickou hranici 40 lidi a 20 aut. Navic me nesmirne tesi, ze mezi nas prijedou kluci s novou Sportazi a prevazne z jihu cech, to klobouk dolu. Uz ted se tesime
V soucastne dobe je objednano 14 pokoju celkem 30 lidi, pokud se prida jeste 5 lidi muzu se pokusit dojednat mnozstevni slevu.Nevim, jestli vsichni kdo zde napsal rezervaci pokoje dostal potvrzenou rezervaci z penzionu Kamzik. V pondeli 14. unora budu s majitelem telefonicky hovorit a dojednavat slevu, zalohu na obytovani a tak podobne. Nikdo zatim zalohu neplatte je to tak dohodnute. Doufam, ze vsichni kdo Kamzik kontaktoval uvedl, ze se jedna o nas klub.
Pepo > Mne to ještě nepotvrdil, jednou byl mimo, že se na to podívá a ozve se, podruhe jsem volal na pevnou, vedoucí nebyl přítomen, tak mu to prej poznačí , tak som z toho nejaký zmätený , ale ty si říkal, že o mne vědí