Na jaře nechám měnit přední okno mam ho dost prasklé a pořad se mi rozlejzá a při tý příležitosti je znovu poprosim jesji by nešla lišta trochu naklonit na okno.Budou k tomu mít dobrý přístup, když to neviřešeji tak se pokusím sehnat lištu sám a nalepit jí na tu originál, tak aby odrážela vzduch na okno a nekazila dojem.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Tak dnes jsem si na vás vzpoměl a ykusil jsem to foukání na sklo a vážně , Já to mám super . Fouká to krásně na sklo a nikam jinam . Divím se divíím a jsem moc rád - strašně mne to tu překvapilo , jelikož jsem se s tím nikdy nesetkal .
Občas to sleduj a dej vědět ono někdy to fouká správně a jindy zas ne. Většinou ráno když je zima tak to zlobí. Jinak by jsi posloužil jako předmět doličný Vidím že máš taky starší model..
Tak v servise jsem nepochodil závada nezjištěna foukáto standardně jak má. S tím nesouhlasím. Chtělo by to aby se sem přihlásili uživatelé kterým to špatně odmražuje(odmlžuje) nebo fouká jen na přístrojovku aby nás bylo víc a pak by jsme to odeslali na zastoupení Kia. Zatím udajně problém nebyl zaznamenán tak s tím nic nedělají. Já se hlásím jako první.
vo fabrike si asi povedali že vyrobíme jeden kus ktorý bude bezporuchový a bude poskladaný len z tých najlepších dielov - a Ty šťastlivec si akurat na tento kusok narazil
sorry za tuto narážku, ale ako tak čítam Tvoje príspevky tak Tebe funguje uplne všetko tak ako má a aj všetky zname závady sa ti vyhýbajú
Jenže ono auto vážně funguje tak jak má ??? Možná je to tím , že nejsem rejpal a nejezdím s každým prdem do servisu . Nene , přijeď někam na sraz a uvidíš . Ale ono je to taky o tom že 10 starých bab přijde k doktorovy že div neumírají a hledají na sobě jen samou chybu a pak přijde jedna která si jen nestěžuje a je realista . Všimni si že tady mnoho uživatelů dělá z kie to nejhorší auto na světě a jen to pomlouvají a hledají kdeby co by a málo jich , kteří jsou spokojený . Ale to už jsme opět u tech starých babek . Já mám CEED SW 1,6 CRDi 85KW a od 24.06.2009 a najeto 58000 km . Zatím bez poruch - tedy nepočítám výměnu čelního skla po kamínku . Jezdím dost a doopravdy v poho .
Já mám Ceeda sw 1,6 Crdi také z června 2009 a jsem s ním naprosto spokojený. Mám ještě Peugeota 405 STK mu končí na jaře, pak půjde do šrotu zatím s ním s ním do práce (r.v. 1989, najeto 268000 km) a manželka má Felicii 1,3. A když po jízdě s těmito vysloužilci, kde se všechno klepe a každou chvíli nefunguje ,přesednu do KIE, tak je to prostě nádhera.
odmražení skla mi trvá zhruba 4 minuty, nejprve se odmrazí část před řidičem a poté postupně před spolujezdcem. Mám CEED r.v 2007 najeto 73000 km, kromě výměny stabil. tyček a prasklé pružinky v sedačce řidiče jsem nic jiného neměnil, nemůžu si ztěžovat ani na brzdy, takže s zatím spokojenost
Myslím, že od MY2009 už je to v pořádku , protože u mne je to taky OK, ale asi neupravili lištu, ale něco jiného. Kdyby upravili lištu, tak by stačilo ji vyměnit.
Ceed SW III MY2020, 1.4 T-GDi, 103 kW, TOP Ceed SW II 1.6 GDi, 99 kW Comfort+ Ceed SW 1.4 CVVT, 80 kW Comfort+
Můj ceed fouká na palubku a skoro na obličej takže to odmržování je v mém případě na nic, protože dřiv povolí zadní okýnka než přední.Táta má peugeota 206 a tam to fouká přímo na sklo a nic se netáhne po palubní desce.Asi jim to pujdu ukázad aby si nevymýšleli.At se nezlobí, ale když dám ruku na sklo a nic mi na ni nejde a pak ji dám na palubku tak tam to už fedruje, tak to je určitě neco špatně.
tiez sa musim pridat k skupine ktorym to fuka tak ako ma...99% casu to mam nastavene na celne sklo a nohy, vyhovuje mi to najviac, ci uz v zime alebo v lete...
Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.
Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat? Pumpkin: Nikdy!