Tak mam 1,6 benzin, comfort plus, barva Sand Track... najeto cca 7500 km a zatim bez jedine zavady... co se tyce brzd a desticek, tak vubec nic.. celkove s autem zadnej problem... je mi malinko blbne zesilovani audia na volantu, ale to je mechanicka zadavada asi... a blbne to jen obcas... nicmene to mam na prvnim miste v seznamu zavad pro servis az tam pojedu po roce na prvni prohlidku... nulovani spotreby je normalni nulovani

zmacknes knoflik a je tam nula

spotreba v prumeru cca 9,5 litru. Jenze v podstate jezdim zatim jen v zime a jen po Praze... moje prumerna rychlost je 35 kmh, podle pocitace. Navic vecne zapla klimatizace, kvuli odmlzeni oken (coz je mimochodem uplne skveli). Tech 145 koni me uplne staci... po praze mam dostatecnou pruznost.. ano na dalnici to neni raketa... zrychleni ze 130 kmh na treba 150 kmh neni uplne pruzny, ale co se da cekat od 1,6. Je to nejsilnejsi atmosfera s timto obsahem, takze to opravdu spatny neni. NAVIC!!!!!!! a to je hodne duloezite mile prekvapeni... tim ze to je 1,6 je motor fakt lehky a diky lehkymu predku je auto vyborne dotacive na snehu.. coz sem na horach fakt hodne ocenil... jakykoliv smyk uplne super... v mem byvalem aute /passat/ bych v letel uz davno rovne ze zatacky ven... s timto autem se zadek krasne dotoci, uplne jako ctyrkolka... jen to je predokolka... coz mi vubec nevadi a do tedka nebyla situace kdy by mi 4x4 chybela... jinak vsechny prvky ktery moje vybava obsahuje je naprosto perfektni... vyhrivany sedacky i vzadu... diodove svetla na denni sviceni... palubni PC... pristrojovka... dualni klima... nasvecovani do zatacky... proste vsechno super a jsem s autem moc spokojeni... jedina zavada je, ze se zadni sedacky nedaji zklopit do roviny, protoze maji v sobe prave mechanismus vyhrivani... tak mi to vysvetlil prodejce... je fakt ze nevyhrivany sedacky v zadu jsem nevidel tak nemuzu porovnavat... mam 17 kola... zimaky sem koupil hancook 225/65/17.... proste za me vyborna volba... kolikrat kdyz jedu a vidim treba ix35 nebo kaškaj

tak se mi ty auta vubec nelibi... takze design 1+.
dalsi otazky??

PS: nevim jak se sem fotky cpou.