Nová Kia Sportage

Re: Nová Kia Sportage

Příspěvekod kapitan » 10.02.2011 20:35

Tak pro nás čekatele jeden testík ze včerejší ho Mladá fronta Dnes
Dnes -9_2_11.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Škoda Superb 4 L&K,2,0 TSI
VW Polo 1,0 TSi
Kia Rio 2007
KIA Sportage; Comf+;1,6GDi - prodáno
kapitan Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

9. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1)
Sponzor (13) TOP sponzor (2) Nejvzdálenější účastník srazu (1)

Skoda Superb (2016)
0 km @ 0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Kmet » 10.02.2011 21:29

Hoši, to auto má IQ - okamžitě poznalo, že není můj typ :D
Dneska jsem si řekl, že si aspoň zkusím do něj sednout - Sportage mě při nastupování přivítala ranou do hlavy o rám dveří, i když jsem na základce v tělocviku vždycky stával na konci řady :lol:
Ale jinak moc pěkné auto - ten posun kupředu je veliký :thu:
Když do pekla, tak na krásném koni!!!
Kmet Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (2)

Mazda 3 (2023)
15000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod vladislav » 10.02.2011 21:43

Tak v tom máš pravdu...Mě se taky zdálo ,že ten prostor v oblasti dveří na výšku je nějak menší než u Ceeda..A budu muset více sklopit hlavu.. :lol:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Kmet » 10.02.2011 21:48

V rozmezí 15min jsem nastupoval do dvou :kia: - Sportage a Vengy. Obě mají vyšší nástupní hranu, ale Venga byla ke mně vstřícnější - asi má větší dveře :yes:
Když do pekla, tak na krásném koni!!!
Kmet Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (2)

Mazda 3 (2023)
15000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod Khubicek » 11.02.2011 00:06

kdyz ste kopyta a neumite nastupovat, tak to je tezky. Ja mam Sportage od rijna 2010 a neprastil jsem se jeste ani jednou.
Khubicek Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Sportage III (2011)
8500 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod spido11 » 11.02.2011 14:17

@kmet :
z toho si nič nerob. Moja žena si pri testovacej jazde tiež pri nastupovaní buchla hlavu a to má len 160 cm. :D
Ale neodradilo ju to a je do novej Spportage sa úplne zamilovala (skoro viacej ako ja) a nevie sa jej dočkať.
A dnes ráno, keď nastupovala do Octávky, tak si tiež buchla hlavu :D

V niečom má asi Khubicek pravdu :D
Ja som si tiež nebuchol hlavu :lol:
Kia Sportage III (2011) 1,7 CRDi - kúpené 01.03.2011. Predané 09.12.2016
Octavia III 1,6 TDI (11/2016) biela - kúpené 09.12.2016
spido11 Muž
KIA Family

11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (6) TOP sponzor (1)

Skoda Octavia III (2016)
100000 km @ 4.9 l/100km

Příspěvekod spido11 » 11.02.2011 14:30

@ Khubicek

no a od Teba je tiež "pekné", že máš novú Sportage od Októbra (vyše 4 mesiace) a nevidíme tu žiadne fotky, postrehy, ódy na radosť a pod. :?
Kia Sportage III (2011) 1,7 CRDi - kúpené 01.03.2011. Predané 09.12.2016
Octavia III 1,6 TDI (11/2016) biela - kúpené 09.12.2016
spido11 Muž
KIA Family

11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (6) TOP sponzor (1)

Skoda Octavia III (2016)
100000 km @ 4.9 l/100km

Příspěvekod Mikulda » 11.02.2011 14:53

Tak sem včera volal do Autosalónu a řekli mi že auto se asi o dva měsíce spozdí jak zjištovali už u jiných zákazníků(konrétně ohledně mého auta ještě prý zavolá až mu odpovědí na email z Prahy),no nic to chápu ale přístup jednatele se mi zdál už uplně jiný poté mi předal prodejce a ten mi to vysvětloval spoustou práce snažil sem se to pochopit a věřit, že to snad nezpůsobila moje nevratná záloha.( prodejce byl už fajn)
Mikulda Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Khubicek » 11.02.2011 20:47

spido11 píše:@ Khubicek

no a od Teba je tiež "pekné", že máš novú Sportage od Októbra (vyše 4 mesiace) a nevidíme tu žiadne fotky, postrehy, ódy na radosť a pod. :?

ja do minuleho tydne nevedel o tomhle foru :no: takze jsem nevedel ze je tu tolik "nadrzenych" cekatelu :-) nicmene kdyby kohokoliv cokoliv zajimalo, tak se ptejte :yes:
Khubicek Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Sportage III (2011)
8500 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod vladislav » 11.02.2011 21:50

@Khubicek
Tak já teda začnu..Jakou máš verzi Sportage??Naftu nebo benzín...Jak to vypadá s nulováním průměrné spotřeby??Nuluje se to i samovolně???Jakou máš průměrnou spotřebu??Měl si nějaké závady??Nepřirezávají Ti brzdové destičky??Nemáš na kotoučích nějaké otisky po přireznutí??A co nějakou fotku??? Děkujem moc..Neboj další otázky budou následovat.. :lol: :lol:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Khubicek » 11.02.2011 22:06

Tak mam 1,6 benzin, comfort plus, barva Sand Track... najeto cca 7500 km a zatim bez jedine zavady... co se tyce brzd a desticek, tak vubec nic.. celkove s autem zadnej problem... je mi malinko blbne zesilovani audia na volantu, ale to je mechanicka zadavada asi... a blbne to jen obcas... nicmene to mam na prvnim miste v seznamu zavad pro servis az tam pojedu po roce na prvni prohlidku... nulovani spotreby je normalni nulovani :-) zmacknes knoflik a je tam nula :-) spotreba v prumeru cca 9,5 litru. Jenze v podstate jezdim zatim jen v zime a jen po Praze... moje prumerna rychlost je 35 kmh, podle pocitace. Navic vecne zapla klimatizace, kvuli odmlzeni oken (coz je mimochodem uplne skveli). Tech 145 koni me uplne staci... po praze mam dostatecnou pruznost.. ano na dalnici to neni raketa... zrychleni ze 130 kmh na treba 150 kmh neni uplne pruzny, ale co se da cekat od 1,6. Je to nejsilnejsi atmosfera s timto obsahem, takze to opravdu spatny neni. NAVIC!!!!!!! a to je hodne duloezite mile prekvapeni... tim ze to je 1,6 je motor fakt lehky a diky lehkymu predku je auto vyborne dotacive na snehu.. coz sem na horach fakt hodne ocenil... jakykoliv smyk uplne super... v mem byvalem aute /passat/ bych v letel uz davno rovne ze zatacky ven... s timto autem se zadek krasne dotoci, uplne jako ctyrkolka... jen to je predokolka... coz mi vubec nevadi a do tedka nebyla situace kdy by mi 4x4 chybela... jinak vsechny prvky ktery moje vybava obsahuje je naprosto perfektni... vyhrivany sedacky i vzadu... diodove svetla na denni sviceni... palubni PC... pristrojovka... dualni klima... nasvecovani do zatacky... proste vsechno super a jsem s autem moc spokojeni... jedina zavada je, ze se zadni sedacky nedaji zklopit do roviny, protoze maji v sobe prave mechanismus vyhrivani... tak mi to vysvetlil prodejce... je fakt ze nevyhrivany sedacky v zadu jsem nevidel tak nemuzu porovnavat... mam 17 kola... zimaky sem koupil hancook 225/65/17.... proste za me vyborna volba... kolikrat kdyz jedu a vidim treba ix35 nebo kaškaj :-) tak se mi ty auta vubec nelibi... takze design 1+.

dalsi otazky?? :-)

PS: nevim jak se sem fotky cpou.
Khubicek Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Sportage III (2011)
8500 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod Khubicek » 11.02.2011 22:14

tak fotku jsem si doplnil nejakym zahadnym zpusobem do profilu :thu:
Khubicek Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Sportage III (2011)
8500 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod vladislav » 11.02.2011 22:19

Potěšil si mě .. :thu: :kia: Děkuji...Dneska se mi bude lépe usínat..Ty fotky sem dostaneš jednoduše..Zmáčkni u příspěvku dole přiloha a pak tam zadáš cestu ve tvém počitači..Akorát je budeš muset zmenšit..Ale vše je tam popsané.
.Jinak ještě dotaz k tomu nulování spotřeby..Vynuluje se Ti když dotankuješ více 6l paliva??Jak je to napsané v manuálu??A nebo je to fakt jen tím knoflíkem jak píšeš a jinak ne?? Díky Vladislav.
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Khubicek » 11.02.2011 22:25

Samo se to nevynuluje nikdy... fotku uz mam v porfilu.
Khubicek Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Sportage III (2011)
8500 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod vladislav » 11.02.2011 22:33

Tak se mi potvrzuje co jsem vypozoroval při mé víkendové zkušební jízdě..Najel jsem 500 km..Fotky jsem už viděl docela Ti závidím..Moc pěkné auto.. :thu: :thu: Ty máš to auto z první vlny co přišly k nám...Od listopadu byl pak utrum a trvá to až do dnes..No snad se to ted trochu rozběhne.. :)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

PředchozíDalší

Zpět na Sportage