Khubicek píše:ono to zezacatku moc nejede... ale po prekroceni 1500 km to chytlo druhej dech a jede to jinak... bylo mi receno, ze i po ujeti 15000 km se to zase zlepsi... ze se to stale zajizdi... pak klesne i spotreba... jinak ano.. prisvecovani do zatacky jede jen s blinkrem, ale to mi nevadi... xenony nemam... ale oproti 90 % aut, co dneska jezdi po silnici to sviti az azma to projektorova svetla... coz je, ze to ma pred zarovkou jeste takovou LUPU... sviti to opravdu dostatecne.. navic pres den jezdim jen s ledkama... svetelne cidlo taky funguje OK, stejne jako senzor na sterace... s tim sem moc spokojenej hlavne kvuli ledani citlivosti senzoru...taky rozmrazovani predniho okna je vcelku rychle...
kiafan píše:Khubicek píše:ono to zezacatku moc nejede... ale po prekroceni 1500 km to chytlo druhej dech a jede to jinak... bylo mi receno, ze i po ujeti 15000 km se to zase zlepsi... ze se to stale zajizdi... pak klesne i spotreba... jinak ano.. prisvecovani do zatacky jede jen s blinkrem, ale to mi nevadi... xenony nemam... ale oproti 90 % aut, co dneska jezdi po silnici to sviti az azma to projektorova svetla... coz je, ze to ma pred zarovkou jeste takovou LUPU... sviti to opravdu dostatecne.. navic pres den jezdim jen s ledkama... svetelne cidlo taky funguje OK, stejne jako senzor na sterace... s tim sem moc spokojenej hlavne kvuli ledani citlivosti senzoru...taky rozmrazovani predniho okna je vcelku rychle...
Hmm, ale vyhrievane to mas len pod stieracmi, nie? To sa mi paci na Yetim, ze sa da priplatit za elektricky vyhrievane celne sklo - tuto zimu to je asi k nezaplateniu...![]()
Ako rychlo sa to zohreje v tychto mrazoch a zacne kurit? Jazdim 7 km do prace - to to asi nezohrejem, co?
leskomm píše:Pekne auticko a pekna metalíza. Som rád, že si spokojny, tým padom som kludnejší aj ja. Tiež som zvažoval 1.6 GDi nakoniec som išiel do 2.0 CRDi. Uvidíme. Snáď nebudem ľutovať. K tým denným svetlám. Zapnú sa automaticky po naštartovaní? a večer ked svetelné čidlo zaregistruje tmu sa k dennému svieteniu automaticky zapínaju
svetla??? Či sa denné svietenie vypne a automaticky sa zapnú stretávacie svetlá??
stevolc píše:Tak my ideme kupit tu 1,7ku disel, dufam ze nebudeme z nej sklamaniAk by tu niekto mal s tymto motorom ,tak nech da vediet pls
Khubicek píše:leskomm píše:Pekne auticko a pekna metalíza. Som rád, že si spokojny, tým padom som kludnejší aj ja. Tiež som zvažoval 1.6 GDi nakoniec som išiel do 2.0 CRDi. Uvidíme. Snáď nebudem ľutovať. K tým denným svetlám. Zapnú sa automaticky po naštartovaní? a večer ked svetelné čidlo zaregistruje tmu sa k dennému svieteniu automaticky zapínaju
svetla??? Či sa denné svietenie vypne a automaticky sa zapnú stretávacie svetlá??
svetla v podstate nejsou vypnout vubec... v kazde poloze to nejak sviti... kdyz ma nastaveno na automat, tak mas jen diodove potkavacky a jak se setmi, tak se hned rozsviti normalni svetla... stejne tak prujezdem tunelem atd... ale svetla se ti rozsviti hned po odemceni auta... stejne tak po zamceni to sviti jeste asi 20 sekund.
spido11 píše:@Khubicek
ale ak 2 x po sebe stlačíš na diaľkovom ovládači tlačidlo otvorenia, alebo uzamknutia, tak by to nemalo svietiť 20 sek., ale malo by to hneď zhasnúť. Alebo sa mýlim ??????
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé