Nic z Pro_cee´da na něm teda nevidím, ale Rio se mi líbilo vždycky. A toto je přímo krasavec a ta barva jak mu sekne! Přímo nádhera. Jenže když si představím, co do toho zase dají za ubožácké motory, tak se mi chce

po hlavách ty odborníky. Uměl bych si ho představit s 1,4 CVVTa výkon 110 koníků, nebo 1,6 CVVT s výkonem kolem 130 koní. Ale to ne. Nacpou tam osvědčený prodejní propadák z cee´da o 66 kW. Ono je to stejně jedno. Už teď mají z ostudy kabát. Nestíhají dělat auta a takové čekací doby nebyly ani za manufaktur na Fordovo Téčko. Fandím, moc fandím

, ale na druhou stranu je mi z té jejich politiky jaksi smutno. Nějak nechápu tu jejich mentalitu. Usmívají se, klaní se, ale to je tak všecko. Za ty 4 roky, co se tu(myslím v Evropě)celkem uchytili s Cee´dem, mohly by být ty auta už po prvním faceliftu vyšolíchané skoro k dokonalosti. Snad kromě té zadní lišty na SW, se nic nezměnilo. Všichni víme, co všechno by se dalo vylepšit a ani by to třeba neznamenalo zvýšené náklady na výrobu. Udělali obrovskou reklamu a nic. Ostuda jako bejk. Nedivím se lidem, že jdou jinam i když je ta Sportage tak pěkná. S cenama to taky pěkně pohnojili, ty výbavy co předloni byly nadstardní už dnes nejsou nadstandardní, protože to do aut valí v rámci konkurence snad každá automobilka. A reklamě na Cee´da za 199 999,-Kč nevěří snad ani ten největší trotl. Už ať je Červen a sraz, ať si sednem a pokecáme. Škoda že je Hodonín tak z ruky, už se mi po Vás bando stýská a těším se na všechny!!