Koupili byste opět svého Cee´da ?

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Re: Koupili byste opět svého Cee´da ?

Příspěvekod lebka75 » 11.02.2011 00:42

a co tím chceš říct :?: napiš prosím tě co je podle tebe to super auto, které je pro tebe to pravé. Dneska každý vyrábí v různých zemích ať jsou to auta , elektro , nebo cokoliv jiného. Kde myslíš že se dělá Sony, Philips, Panasonic, Nokia, Samsung, Siemens atd :?: :?: :?: Ještě jsem od tebe nečetl žádný komentář, ve kterém by si nebrečel a na něco si nestěžoval. Zmán jednoho takového, byl celý modrý a říkali mu Mrzout, taky jenom nemám rád to.. a nelíbí se mi to .. a nechci to .. :lol: :lol: :lol:
:kia: XCeed 1.5 T-GDi Exclusive Obrázek
lebka75 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. místo (1) Sponzor (2)

Kia XCeed (2021)
36500 km @ 7.2 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Kmet » 11.02.2011 08:20

*lebka75*:
buď v klidu - tenhle si bude stěžovat pořád a na všechno :yes: . I na to, že ráno vyšlo slunce a pak večer, že zapadlo :lol:
Když do pekla, tak na krásném koni!!!
Kmet Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (2)

Mazda 3 (2023)
15000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod Aha » 11.02.2011 09:54

Můžu vám říct, že Korejcobijce jsem rád četl jeho komentáře,protože vždycky byli věcný, měl dobrý rady,uměl i poradit a něco taky nového jsem se dozvěděl.Ale nevím co stalo a najednou si smazal fotky u sebe a začal na všechno nadávat.Je to velká škoda ale asi už se od něj nedovím další poznatky o autech.Akorát jak jsou všechna auta špatná a dát je do jednoho pytle.Jen Honda Civic :thd: je asi nejlepší auto na světě.Ale není :tongue: .
KIA -Kupujete Ideální Auto
Aha Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (7)
TOP sponzor (1)

Kia Sportage IV (2016)
57004 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod Kryshna » 11.02.2011 10:20

To vis "prekabatil" 8-) to nam cechum jde preci nejlepe :D kazdopadne Civic je lepsi auto... jen ta 1.4 v nem bude 100% horsi nez tak korejska...
Já neumírám, já takhle žiji...

Obrázek
Kryshna Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2011)
31000 km @ 8.1 l/100km

Příspěvekod thunder » 11.02.2011 13:20

vladislav píše:Ta cena bude možná ještě pod 100 tis..Po pěti letech..Já za 3 roky staré auto dostanu 190 a mám ho v nejvyšší výbavě plus doplnky nejmín za 50 tis..A to jsem je ještě o 20 tis uhádal....Stači se jen podívat na ceny aut zde.. http://www.aaaauto.cz/kia/ceed.html#!&m ... model=1808 ..3 roky staré okolo 160 tis..

ja som predal za 7500e mala 3 roky a 33tis km..inak v perfektnom stave :D :D
thunder Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod Aha » 11.02.2011 13:52

vladislav píše:Ta cena bude možná ještě pod 100 tis..Po pěti letech..Já za 3 roky staré auto dostanu 190 a mám ho v nejvyšší výbavě plus doplnky nejmín za 50 tis..A to jsem je ještě o 20 tis uhádal....Stači se jen podívat na ceny aut zde.. http://www.aaaauto.cz/kia/ceed.html#!&m ... model=1808 ..3 roky staré okolo 160 tis..

Asi si se špatně díval Vladislave nebo rychle jsi inzerát přečetl.Při pladbě v hotovosti:200 000kč.Ta cena platí při financování vozu s vybranými partnery(160 000kč).Příště čti pozorně :!: :!: :!: :!: .
KIA -Kupujete Ideální Auto
Aha Muž
KIA Family

15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (7)
TOP sponzor (1)

Kia Sportage IV (2016)
57004 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 14.02.2011 17:19

;) Ještě je nabídka Cool a Cool plus. To bude asi orvaný Navigátor.Pokud si vemu normál ceník ,tak Kia zas tak levná není. ;)
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod Kryshna » 14.02.2011 17:25

Pokud si clovek vezme normalni cenik... TAK HO MUSI ZAMRAZIT :!: To jsou ceny za ktere se kupuje GOLF :shock: ... ale to uz jsem tu rikal nescetnekrat ;)
Já neumírám, já takhle žiji...

Obrázek
Kryshna Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2011)
31000 km @ 8.1 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 14.02.2011 17:32

;) Nebýt té :kia: akce , tak jsem ho v životě nekoupil .Tá cena nad 300 je přemrštěná. :no:Až příjdou zase s něčím novým ,tak cedník padne pod 200,páč bude neprodejný. CHudáci ,kteří ho pak budou chtít prodat. :thu:
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 14.02.2011 17:43

:lol: Ty si,ale vtipálek..Ted tomu nemůžeš věřit snad ani ty sám.. :lol:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod -Petr- » 14.02.2011 18:00

S tou cenou prodeje to je fakt. Myslím že s ní zamává už ta současná akce co má :kia: Hodně se mi líbí Sportage, kdybych neměl Ceed a kdyby Sportage měla větší kufr, nebylo by co řešit. (jasně je to jinej typ auta než ceed) Ale to je osud všech aut, v momentě koupě se jeho cena zastaví a začne klesat. Kdo to tak mít nechce, ten investuje do jiných věcí než do aut. Prvenství Kii nelze upřít. Byla první, kdo nabídl skvělou výbavu a cenu. Díky :kia: byla donucena i konkurence své ceny zmírnit. Ale :kia: byla první! 8-)
Takže - kiu - zatím říkám - určitě ano! To auto mě pomalu a jistě přesvědčuje, že jsem udělal dobře. Jen zpočátku jsem byl vyjuchaný a vyjevený - ale - všechno má své mouchy - přiznávám, že 50% "závad" jsem odstranil po přečtení manuálu :oops: , no, já manuály nerad.....
Kia Ceed 1.4 SW, 66Kw. Béžový ďábel (LPG/benzín)
-Petr- Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Kmet » 14.02.2011 18:31

Trošku jsem si tohle téma "projel", abych se podíval, jak lidi mění názor v průběhu času ;) . Z 2808 členů diametrálně "otočil" pouze jeden - ostatní zůstávají v "mantinelech" :yes: . Cca: 1/3 - koupili by znovu, 1/3 - nekoupili z důvodu *život je změna*, 1/3 - nekoupili z důvodu nesplněných představ :huh: . Zajímavé čtení - obzvlášť, když jeden uvádí jako důvod *nekoupě* drnčení něčeho a o kousek dál druhý, že si téhož, až k danému dni, nevšiml a přesto by koupil znovu :yes: . Jestli znovu koupit Ceeda - to záleží na tom, co od auta očekáváte :thu:
Kmet Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (2)

Mazda 3 (2023)
15000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 14.02.2011 18:40

;) Jenže ted to bude válka nervů ,kdo tu cenu podrží co nejdýl.S odstupem 4 měsíců ,kdy na stejné úrovni je daleko víc aut si myslím ,že všichni by už chtěli s cenou nahoru. Proto tá akcička Cool a Cool plus. Kdo by si dneska vzal daleko dražší Ceed ,třeba active a doplácel výbavu ,když jí může mít v akčním modelu.Uvidíme ,kdo to ustojí a kdo to vzdá. :thu:Ale já bych už do Ceeda nešel. :no: To ,že ho mám je jen má věc a bije se to ve mě. CHce ho nechat žena ,takže poslouží jí.
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod MartinP » 14.02.2011 20:33

Já osobně jsem moc spokojenej s ceedem a jsem rád, že jsem ho koupil i přesto, že mi :kia: rozmlouvali.A to, že něco někde bouchne,zavrže nebo zazlobí, tak to bude u každý značky i kdyby jsi koupil auto za 1000 000 Kč. Tak za půl roku budeš řešit to samý.Už jsem měl taky pár aut a je to pořad to samý, ted jsem nadšenej a za chvili řešim co by mohlo být lepší. Takže ja bych koupil kiu znovu, protože po třech letech provozu jsem spokojenej. :scooter:
MartinP Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
193000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod Kmet » 14.02.2011 21:50

*Korejcobijec*:
Naprosto s Tebou souhlasím, že je to pouze Tvoje věc, jestli si Ceeda necháš nebo ne :yes: (osobní tip - necháš a Hondu nekoupíš :no: ). Ale zkus mi, "jako malému dítěti" vysvětlit, proč my tady na fóru musíme s Tebou prožívat to Tvoje "bije se to ve mě" :shock: ? Pokud se mi něco nelíbí a nadávám, tak to řeším s "odpovědnými" - čili sám se sebou a s :kia:. Promiň, ale zatím jsem nenašel ve Tvých příspěvcích nic, co by mne odradilo od znovukoupení svého "Pakoše" - *pan Šofér* chce jezdit a je mu jedno v čem, hlavně že jede :thu: Pokud možno v čele :thu:

*Beda*:
podle viewtopic.php?f=8&t=2182 bych se chtěl zeptat: za co dostal *Korejcobijec* varování? Jestli jsem něco přehlédl - beru zpět :oops:
Kmet Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (2)

Mazda 3 (2023)
15000 km @ 7 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na ceed