! | "snike" píše: |
@Korejcobijec: ... jsi na nejlepší cestě k druhému napomenutí a následnému BANu ... ještě jednou tě důrazně žádám, aby jsi přestal se svými nicneříkajícími, ale záměrně provokujícími příspěvky ![]() @centralnifido: ... Honzo tebe žádám nenechávej se vyprovokovat ![]() |
mbiron píše:No co mi vadi vic nez to odmrazovani je to ze sterace jsou utopene pod ofukem a kapitola sama pro sebe jsou ty ostrikovace. Koukal jsem na slozeni tech ofuku na sklo a nemam pocit ze by tam byla nejaka stelovaci lista. Pokud by to jen nekde netesnilo tak to muze ofukovat hur ale co delam ja kdyz odmrazuju tak ze dam dolu obe slunecni clony, trochu to pomaha. Nakonec staci 5 minut nechat motor bezet a ofukovat a okna jsou pak ok.
MartinP píše:Tak jsem si dneska přivezl auto z opravy a výsledek - opraveno. Byl se mi na to podívat celý servis i s prodejcem a nemohli pochopit proč nejde vzduch na okno, ale jde na palubovku.A závada? Nakonec to bylo tou lištou, vyndali ji a zjistili, že je deformovaná. Ojednali novou v rámci reklamace a fouká mi to skvěle, jsem moc spokojen.
Tuto závadu řešili poprvé, byla to maličkost a jak potrápila.
Korejcobijec píše:;) Mě nikdo nemusí varovat.Mějte se tu hezky a jděte chrápat do garáží. Kijofilové.Nemusíš banovat. já odcházím sám!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé