Dnes jsem domlouval zalohu na ubytovaní s majitelem penzionu Kamzik, domluvil jsem se ze zaloha bude pro dospele
200kc/osoba a
100kc/ dite.
Panove Kozesnik a Suk neuvedli jaky chteji pokoj tak jsem jejich objednavky upravil na Kozesnik 2 + 2 a Suk 1. luzkovy. Je rezervovano
13 pokoju pro
27 osob.
Prosim o zaslani zalohove platby na me cislo uctu a pak hromadne celou castku odeslu na ucet penzionu Kamzik. Od vedouciho penzionu jsem obdrzel seznam lidi vcetne kolikaluzkovy pokoj kdo ma.
670100-2207850132/6210 do
zpravy pro prijemce uvedte svoje jmeno a KAMZIKPokud si bude chtit nekdo objednat klubove tricko tak do konce pristiho tydne mi objednavku zasle na SZ ja mu zdelim cenu a na stejne cislo uctu zaslete castku
s rozdilem, ze do zpravy pro prijemce uvede svoje jmeno a tricko. Tricka predam v Novem Boru.
Ceny v soucastne dobe resime s reklamni agenturou, pokud by byly ze starych zasob tak cena zustava stejna u Damskych tricek Raglan je problem v tom, ze se prestavaji vyrabet a pouze maji nektera skladem a to nekolik kusu cernych LL,cernych XXL a jedno cervene L. Maji ale nahradu od firmy Londog
http://www.londog.com/kategorie/dam-tri ... -shirts-1/PS: Tricka nechavame delat pouze v barvach znacky

- cervena,cerna a bila.