Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Moniko blahopřeji, přesně takovou mám objednanou. Hodně šťastných kilometrů a napiš jak potom jezdí a taky nějaké foto, ať máme nějakou náplast na bolístku.
KIA Sportage III 1,6 GDi - 6/2011 - prodáno Hyundai Tucson 1,6 T-GDi - 09/2020
V rodině máme tři různé vozy ... Cee´da, Vengu a mého Cee´da SW ... Sportage nám do sbírky chybí ... zatím ... na Praze 10 se často pohybuji, budu mít tedy oči na stopkách
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 16.888 km ... Kanec klubu
Tak asi mému čekání není konec...Dopravce poslal moje auto místo do Jindřichova Hradce do Hradce Králové..Nevím jestli tomu mám věřit..Takže auto ještě po týdnu kdy došlo do Prahy není u mého prodejce..Jediné štěstí je,že to auto je vyfakturované u nás..Kdo tohle nezažije neuvěří.. jsem natočený jako budík.
No práve mi volala predajkyňa , že auto im dorazilo na predajňu a poobede mi pošle mailom fa. večer ho idem vyplatiť a nechám im ho do piatku, nech mi ho prezujú na zimné a hodia na značky. V piatok beriem dovolenku a ráno si ho preberiem. A poobede hor sa na chalupu na novom autíčku Jupíííííííííííííííííííííííííííí