Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Gratuluji všem novým majitelům krásné SPORTAGE. A my ostatní stále čekáme. Hlavně jsem zvědavý Vladislave jaká bude reálná spotřeba u toho našeho autíčka. Zatím co jsem četl tak průměr 8l/100 a přitom píše 6.8l/100. Připlatil jsem si za systém ISG, ale nevím jestli jsem neudělal chybu. No vypnout se to dá vždycky.
Kia Sportage III 1.6 GDI exclusive černá ISG, objednáno 7.12.2010 Termín dodání březen/duben. Výroba 16.6.2011, předaná 27.6.2011.
Tak jsem dnes volal prodejci jak to vypadá s mojí objednávkou? Ujistil mně,že auto určitě v březnu nebude,neboť výrobu na březen již vidí.Další aktualizace výroby až po 15.3.2011 a to bude výroba na 4.2011.Takže už se těším na 6 měsíc čekačky.
Škoda Superb 4 L&K,2,0 TSI VW Polo 1,0 TSi Kia Rio 2007 KIA Sportage; Comf+;1,6GDi - prodáno
@Johnny81 Budu referovat okolo té spotřeby... Já jezdím 150 km trasy a sám..Krátké trasy tak z 10%...Já osobně to vidím okolo 7-7,5 litru ,ale nechme se překvapit..Se Ceedem 1,4 80kw benzín mám dlouhodobou spotřebu 6,2-6,4 litru při mém jezdění...
Minuly tyden jsem byl v Asas Most ohledne klubovych zalezitosti, mimo jine prisla rec i na dodaci lhuty nove Sportaze. Pan Sajdl rikal, ze dodaci lhuta tohoto modelu je od dvou do deseti mesicu dle vybavy takze asi moc lidi nepotesim.
To jen potvrzuje ,že prodejci nedokáží odhadnout termín dodání..Ani se nedivím,mě naposledy odhadoval březen -duben..Napřed nebyly dlouhou dobu motory..Nikdo se nedozvěděl proč??Ted zase myslím bude menší odstávka při stěhování výroby aut z Nošovic do Žiliny a opačně.. Držím všem na foru palce ať jim auto přijde co nejdříve..Tohle čekání v nejistotě je opravdu neskutečné..V červnu se bude Sportage vyrábět už rok ..Už teď je jich vyrobených přes 50 000 kusů.A zájem je pořád obrovský..
spido11 píše:práve som volal predajkyni, auto už mám na značkách a aj prezuté na zimu. A zajtra môžem o 10-tej prifrčať pre auto
Vláďo, vyzerá to tak, že Ťa asi na 99,9% o 1 deň predbehnem
Pořádně se na to vyspi..Jestli tedy budeš moct usnout... Já už se taky nemohu dočkat ..V sobotu v 9 ráno jdu pro ní a po obědě si udělám výlet na Orlickou přehradu...