hej, hej do zelena to ide. Este som si v tejto suvislosti vsimol dalsiu vec na sportage oproti inym autam na ktorych som jazdil. Skor ako auto dorazilo mi bolo stale divne to stmavovanie len na strednom zrkadle. Mna totiz dost oslnovali aj bocne a na to som nadaval castejsie. Lenze dnes pri tej jazde za tmy som v bocnych skoro nic nevidel

... teda skoro ziadne svetla. Ono to tou sirkou a vyskou asi sposobi, ze v bocnych to vobec, alebo takmer vobec neoslnuje.
Uvidim este pri dalsich jazdach, najlepsie az v lete cestou na dovolenku, ked ideme celu noc a napr. v Madarsku som mal stale problem s oslnovanim.
Aky pas na prednom? Jedine co ma napada je to stmavnene sklo uplne hore, lenze tam nemam pocit, ze by bolo nieco farebne.
Tmave skla vzadu su dobre koli kradezam na parkoviskach. Casto sa stane, ze niekto uvidi tasku na sedadle, alebo dole ako su nohy a koli tomu rozmlati sklo. Tie original co su vo vybave EX su celkom v poho, ale aj tak este vidno dnu. Ja vsak nejdem lepit a ani vymienat nic. Dalsie investicie nepripadaju do uvahy uz len koli tej palke co sme dali za auto samotne.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak