TAAAAAAAAAAK, dnes som si konečne užil do sýta moju

.
nabehal som 390 km od 14-tej do 21-vej, jazdil som po mestách, okreskách a aj po diaľnici, cez deň aj v úplnej tme, navšívil som pár kamošov, čo obdivovali Sportage a tú sú moje skúsenosti a dojmy :
-doteraz som mal nabehaných 380 km (týždeň po BA a víkend na chalupu) a spotreba sa mi ustálila na 6,9- dnes som spotrebu vynuloval, natankoval doplna a po prejdení 390 km pri rôznych jazdách 40,50, Križovatky v BA,NZ,SA okresky 90-160 km/hod a diaľnica plynulo 110-130, mi ukázalo pri odstavení auta spotrebu 6,3. To ma docela potešilo.
- zabudovaná navigácia - aj keď je po anglicky a tomu moc nerozumiem

, je perfektná. Spároval som si aj telefón a to volanie a prijímanie hovorov - proste paráda
-xenony - super a ešte som si aj vymenil žiarovky Nightbreaker plus a tie sú famózne. Videl som takmer až do ameriky

. chalani, diky za dobrý tip. A aj tá výmena mi trvala fakt 2-3 minútky.
-Spätné zrkadlo je v noci tiež dobré (svetlá do zelenkava a bez oslnenia) a ako tu písal mir.jar, aj tie bočné sa mi zdajú dobré, nikto ma neoslňoval.
-cúvacia kamera je parádna vychytávka a včetne navigácie, veľkého displeja, perfektného rádia so sub-wooferom, dobrým a prehľadným listovaním v tel.zozname a ostatných funkcii - mne to vychádza tak, že sa oplatilo priplatiť a som s tým max.spokojný.
- corner funkcia, tá je tiež perfektná a dosť pomôže pri odbočovaní na cesty, ktoré nie sú osvetlené
- to s tým zatváraním posledných dverí je pravda. Vzniká tam podtlak a ktoré koľvek posledné dvere sa musia zatvoriť so silnejším pribuchnutím. Odmenou za túto"vychytávku" je to, že napriek tomu, že mám diesel, je auto perfektne odhlučnené
- môj možno subjektívny pocit : auto sa mi zdá každým kilometrom živšie a aj predbiehanie na 6-ke už nie je taký problém, ako predtým. Dúfam, že tento pocit budem mať stále lepší a lepší
-tempomat, ako ste sa tu už zmieňovali je dobre umiestnený a ovládanie je už po pamäti a je fakt celkom presné a rýchle.
- no a pocit z jazdy- či cez deň, či v noci - ten je na nezaplatenie. Fakt som si dnes ten deň užíval, ako ešte nikdy v aute, ktoré som mal.
Moja spokojnosť so sportage sa zvýšila z 90 na 95%
takže verím, že som pri tejto výmene áut urobil dobre : viď foto