Uvolneny tlmic zadni lavy

Trápí Vás něco na voze?

Re: Uvolneny tlmic zadni lavy

Příspěvekod matko100 » 06.02.2011 19:07

Takze ste to nepreverovali so sklopenymi zadnymi sedackami?
matko100 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod bhole1 » 06.02.2011 21:03

Takze klepot tlmica nebol tlmic menili aj tlmic aj lozisko skusalo sa co sa dalo 2 dni to tam bolo uz ma zacaly lamat ze to tak asi musi byt. Ale nepresvedcis ma ze jedna strana bucha ako *** a druha nie a nakoniec slava lelka zadny naraznik bol uvolneni cele to daly dole aj blatnik a vraj tam nieakak kovova vystuha alebo nieco take bolo volne ze sa to len dotiahlo. Podsatsne je ze uz to neklepe takze ked ma niekto podobny problem nech sa paci skuste im poradit ze by to mohlo byt toto
bhole1 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Rio II (2010)
2000 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod zulyk » 07.02.2011 07:48

tak dikes za info, skusime sa pozriet teda na ten naraznik :yes:
Hyundai I30 Fastback
1,4 TGDI
zulyk Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (2)

Příspěvekod dodorendvan » 24.02.2011 13:34

Problém z klepotom na zadnej náprave na pravej strane.Keď prechádzam po nerovnom teréne tak to klepe akoby bolo niečo uvolnené.Na budúci týždeň idem do servisu nech sa na to pozrú.Inak spokojnosť.Sportík jazdí spolahlivo.
dodorendvan Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod zulyk » 16.03.2011 22:04

klepot zozadu dnes odstraneny

pricinou bol uvolneny zadny lavy plastovy podblatnik, staci to dotiahnut a je klud ;)
Hyundai I30 Fastback
1,4 TGDI
zulyk Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (2)

Příspěvekod bhole1 » 17.03.2011 02:03

juj neda mi. Ako mozte reagovat staci si a dotiahnem si dolejem si na toto som viac ako alergicky kupil som si nieco a chcem to pouzivat bez chyby chyba idem do servisu je problem porisete neviete nechajte si to. Viem ze mnohy povedia len si to dotiahnut ale preco by som to mal robit ja je to v zaruke je no tak? Ked vyrobim stroj odovzdam zakaznikovy on proste vola ked mu cosi nejde a nie len dotiahne alebo podobne.
bhole1 Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Rio II (2010)
2000 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod zulyk » 17.03.2011 07:27

nerob paniku kolega, ved to predsa bolo robene v servise, iba som to skratil, pre domacich kutilov vyhoda, pre ostatnych to pouziju ako navod pre mechanikov v servise ;)
Hyundai I30 Fastback
1,4 TGDI
zulyk Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (2)

Předchozí

Zpět na Závady