Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Já myslím,že spíš než situace v Japonsku ted pozdrží výrobu stěhování modelů z Žiliny do Nošovic a obráceně..Je velká škoda,že mezi námi není nikdo kdo by měl přehled přímo ze Žiliny kolik je například motorů na skladě a kdy přišla dodávka..
Skusam to zistit uz od rana, len este nemam odpoved. Poznam niekoho kto je v arealy , ale nie priamo zamestanec , tak neviem ci mi to vie zistit. A ci sa jej bude chciet
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
Tak som tu uz ostal pomaly posledny ak nie posledny co caka na 2 liter diesel 4x4. Uz budem mat coskoro 5 mesias cakania. A uz viem ze mne ho v marci nevyrobia. No uvidime co bude v aprili. Tak si ho uzi, vela stastnych kilometrov.