Je to 2l, ako pises, ono sa to neda nezmacknut pedal az dole

. Aspon sem tam

.
Ale ja som to ozaj urobil len par krat a len na chvilku. Dal som pedal dole, zo 130 to slo na tych 150-160 a potom som ho uvolnil a tempomat to zrazil na tych 130-138.
Tych 160 som dal mozno len raz, 150 asi 2 krat, inak len pri nabehnuti na dialnicu som neodolal a skusil akceleraciu, vtedy to slo na tych 140, inak som siel slusne

.
Este doplnim par veci co som zabudol.
-Ja nemam moc skusenosti s uplne novymi autami, okrem par skusobnych jazd s BMW, ale to sme cenovo kolo 100 000€, cize neporovnatelne. Ak skusim realne porovnat, aj cenovo, tak som jazdil na 5-10 rocnych autach a co sa mi na sportage lubi a nikto to tu nepisal(teda nespominam si) je odhlucnenie. Ja som na tej dialnici pri tych 3000 otackach v pohode komunikoval aj s osobou vzadu bez toho aby som musel kricat a to bolo zapnute radio, ktore bolo dost hlasno na to aby pomerne prehlusovalo motor. Dokonca aj ked som to raz rozturoval(viem, ze tak vysoko som este nemal, alebo bolo sa treba bleskovo zaradit a urobil som to len raz) na kusok pod krityckymi otackami, motor sice riadne reval, ale hluk nebol az tak vysoky a mozno ak porovnam(teda ak by som mal ako) v decibeloch, bolo to len trosku viac ako pri beznej jazde.
-Pre tych co maju ten velky LCD. Je tam tlacitko na vypnutie/zhasnutie obrazovky co pri monotonnej jazde na dialnici pride vhod. Teda za tmy ako som siel dnes.
-Ako som v inej casti fora spomenul, ja mam sedacku uplne hore a hlavu mam teda kusok od stropu. Lepsie sa mi tak jazdi, ale teraz mam hrozne problemy na semaforoch. Na ziadnom inom aute som toto nezazil. Takmer vzdy ked som prvy v rade nevidim ani jeden zo semaforov a musim sa naklonit. Ak nevadi strop, tak vadi spatne zrkadlo, alebo stlpik.
-To odkladanie na okuliare je vtip? Tam sa daju dat mozno dioptricke, ale slnecne bez sance. Dnesne slnecne ak poskladas, tak su asi 2-3 krat hrubsie ako ten priestor.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak