Sbormistr píše:@spido11
...
@mir.jar
Když máš navigaci v telefonu, tak žádné další kabely nepotřebuješ, stačí držák s dobíjením, který stejně k mobilu musíš mít. Navíc si myslím, že na rozdíl od zabudované navigace na ní uvidím i při přímém slunečním svitu, protože ten sklon displeje v

je dost špatný.
Mas a zavadza to. Ja som takto isiel minuly rok do Chorvatska. Potreboval som pripojit mobil s GPS a chladnicku. Musel som mat preto este aj rozdvojku. Ak by som to nenapojil na napajanie, tak bateria neprezije taku cestu.
Ak by som isiel aj kratku trasu, tak to treba, inak to telefon riadne vycuca.
Mame aj cisto GPS navigaciu a ta ma tiez podobnu vydrz. Cez 10 hodin pochybujem, ze nieco vydrzi.
A dalsia vec je, ze to treba stale schovavat aby to neukradli. Odparkujes vonku auto s navigaciou na skle? Cize bud to davas do priehradky, alebo beres domov. Musis teda stale nieco vlacit. Mozes to aj zabudnut, pripadne nezobrat umyselne a nastane situacia kedy by sa to zislo.
Dalsia vec je, ze mas na skle stale nieco nacapene, co zavadzia a ani nevies kedy rupne politikom v bedni a zase to zakazu.
Ma to nevyhody aj vyhody, u mna maju vacsiu vahu tie vyhody.
Ja by som GPSko rad vyuzival, ale doteraz to neslo koli tomu vlaceniu zo sebou vsetkych veci. Bud cele GPS zariadenie s kablom a drziakom, alebo ak pouzijem telefon, tak kabel a drziak.
Tie kable skratka musis mat, pochybujem, ze mas vzdy plne nabity telefon ked sadas do auta.
A ak pouzivas samostatne GPS zariadnie, tak ak ho mas stale v aute, tak sa vybije a ak to vlacis domov, tak by si to musel aspon pravidelne doma nabijat.
V aute by som to, ale nikdy nenechal. V priehradke mame ine veci, tam by sa to nevopchalo, v kufri a inde by to zavadzalo a ak aj nie, tak casom by sa to znicilo mechanicky. Ak nie mechanicky tak teploty by vadili.
Tie zariadenie niesu ani robene na mrazi. Prevdzkove teploty maju uplne ine ako tie zabudovane, cize v horucavach a v mrazoch by si to aj tak nemohol nechat v aute.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak