ahoj,
je to jednoduché: Autorádio má vypínatelné BT handsfree (používá se repro rádia a mikrofon umístěný nad řidičem ve stropě). Lze spárovat vícero telefonů (dle priority se hledají, použít lze jeden v jednom čase). BT umí i podporu audio profilu. Tj. např. iPhone připojíš k autu a rádio je handsfree a zároveň si můžeš pouštět hudbu, navigaci apod.
Po připojení mobilu se automaticky synchronizují kontakty z mobilu (pokud to v mobilu dovolíš). Systém nepodporuje háčky a čárky při zobrazování jména volajícícho (zobrazí se jméno a číslo).
Hlasové vytáčení lze pouze pro kontakty, které dopředu zadáš přímo do navigace.
Zadání kontaktu u handsfree bez navigace probíhá hlasově, trochu pro někoho nevýhoda že pouze anglicky (mě nevadí).
A jak ho používám? :
Na svém MDA mám trvale zaplé BT. Když vlezu do auta a aktivuji palubní přístroje tak automaticky dojde ke spojení mobil-rádio, k synchronizaci kontaktů.
Na volantu jsou tři tlačítka:
Hlasové ovládání : pro vytočení uložených kontaktů: Například řekneš: Call bratr, rádio prosbu opakuje a vyžaduje hlasové potvrzení volby (Yes, Cancel) - volbu vidíš i na displeji rádia.
Tlačítka pro příjem a ukončení/odmítnutí hovoru.
Dále lze na volantu použít tlačítka hlasitosti (vklidu mi stačí 1/3 rozsahu i při jízdě na dálnici)
Myslím, že funguje i tlačítko mute (vypnutí mikrofonu)
Je jasné, že při hovoru dojde k automatickému zamutování rádia, zastavení CD/MP3...
Doufám, že sem napsal snad všechno, klidně se ptej

PS: když tam děláš, jaké jsou možnosti prohlídky továrny? Občas jezdím okolo a rád bych případnou šanci využil