Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
KamZehr píše:Tak jsem před chvíli volal prodejci (byl mimo prodejnu), jaký je stav mé objednávky, tak mi sdělil, že termín dodání sleduje (v objednávce 9. týden) a že to vypadá konec března-začátek dubna. Že mi to upřesní odpoledne, tak jsem zvědav.
mir.jar píše:Neviem aku relaciu myslis, ale ak to moderoval ten sedivy brit, tak ten X6 nema rad. Urobi hocico aby ju dal dole.
A je to cestne SUV, robene doslova na cesty. Ved niektore, ak nie vsetky, modely su na nizkoprofilovych gumach.
Inak pochybujem, ze by Sportage zvladol kopec s mokrou travou. Mozno s dobrym vodicom a idealnym rozbehom.
Ja som uz zazil na sportage mokry povrch, bolo to vlastne tam ako mam fotky v galeri, alebo profilovu fotku. Cuvol som par metrov a zacal to otacat ked predne gumy zbehli do mierneho jarku. Bol to skor uz zasypany jarok, sklon minimalny, ale trava mokra. Traja ma museli odtial vytlacat a zanechal som tam asi 5cm diery. Ak by som siel mozno o 1km/h rychlejsie, presiel by som to ako nic.
Ten moderator co robil tu X6 mohol tiez urobit nejaku malu chujovinku. Ak je to ten co myslim, tak on hladal problemy aj tam kde ozaj neboli, vycital autu aj to co tam ozaj nebolo. On bol hrozne posadnuty britskymi terennymi autami a o ziadnom inom nechcel pocut. Bolo to citit z jeho relaci.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé