Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

Dodací lhůty nové Sportage..

Re: Dodací lhůty nové Sportage..

Příspěvekod vladislav » 22.03.2011 14:18

Pojdme se držet tématu okolo Sportage,...Díky.. :)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod spido11 » 22.03.2011 15:07

KamZehr píše:Tak jsem před chvíli volal prodejci (byl mimo prodejnu), jaký je stav mé objednávky, tak mi sdělil, že termín dodání sleduje (v objednávce 9. týden) a že to vypadá konec března-začátek dubna. Že mi to upřesní odpoledne, tak jsem zvědav. :?

tak čo, ozval sa predajca, či nie ?????????
:shock:
spido11 Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 29. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (6) TOP sponzor (1)

Skoda Octavia III (2016)
100000 km @ 4.9 l/100km

Příspěvekod Aha » 22.03.2011 16:35

mir.jar píše:Neviem aku relaciu myslis, ale ak to moderoval ten sedivy brit, tak ten X6 nema rad. Urobi hocico aby ju dal dole.
A je to cestne SUV, robene doslova na cesty. Ved niektore, ak nie vsetky, modely su na nizkoprofilovych gumach.

Inak pochybujem, ze by Sportage zvladol kopec s mokrou travou. Mozno s dobrym vodicom a idealnym rozbehom.
Ja som uz zazil na sportage mokry povrch, bolo to vlastne tam ako mam fotky v galeri, alebo profilovu fotku. Cuvol som par metrov a zacal to otacat ked predne gumy zbehli do mierneho jarku. Bol to skor uz zasypany jarok, sklon minimalny, ale trava mokra. Traja ma museli odtial vytlacat a zanechal som tam asi 5cm diery. Ak by som siel mozno o 1km/h rychlejsie, presiel by som to ako nic.

Ten moderator co robil tu X6 mohol tiez urobit nejaku malu chujovinku. Ak je to ten co myslim, tak on hladal problemy aj tam kde ozaj neboli, vycital autu aj to co tam ozaj nebolo. On bol hrozne posadnuty britskymi terennymi autami a o ziadnom inom nechcel pocut. Bolo to citit z jeho relaci.

mir.jar jestli chceš ještě psát o BMW X6 tak dám tip: http://www.bmw-club.cz/ . Tam můžes psát jak chceš o BMW.Jinak prosím nepiš.Mě to nezajímá.Já jsem na KIA fóru a chci se něco dozvědět :| .
KIA -Kupujete Ideální Auto
Aha Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 29. sraz Kia-Club.org (1)
Sponzor (8) TOP sponzor (1)

Kia Sportage IV (2016)
57004 km @ 7.0 l/100km

Příspěvekod KamZehr » 22.03.2011 17:02

@spido11
Jak jsem byl překvapen, že prodejce, ač prý mimo prodejnu, věděl o mé objednávce a o složené záloze, tak to dopadlo tak, že odezva žádná. Ale já to zatím neřeším. Bylo to moje první urgence, tak se uvidí. Ve svém věku už mě trochu trpělovisti nezabije. :)
KIA Sportage III 1,6 GDi - 6/2011 - prodáno
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi - 09/2020
KamZehr Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Hyundai Tucson (2020)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod radek72 » 22.03.2011 17:35

Tak jsem dneska volal taky svému prodejci jak to vypadá s mojí objednávkou
a ten mi řekl že je to nějaký divný a že už mu 14 dní nepřišla ani jedna sportage.
A mojí objednávku která měla číslo 3 tak změnili na 34. :x
Takže neví jestli se někdy dočkám.
Kia sportage 1,6 T-GDI GT line červená
radek72 Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod KamZehr » 22.03.2011 18:01

Tak to je docela posun, ale zpátky. Původně jsi psal, že jsi se dostal do listopadové objednávky a teď to vypadá, že asi ne. Opravdu to někdy nemá logiku. Musíme vydržet, to autíčko stojí určitě za to. Říkají to všichni již dnes šťastní majitelé (Vladislav a další..........................).
KIA Sportage III 1,6 GDi - 6/2011 - prodáno
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi - 09/2020
KamZehr Muž
Fanda vozů Kia

Hyundai Tucson (2020)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod kapitan » 22.03.2011 18:18

Tak se mi včera ozval prodejce a že auto má být prý v dubnu.Neví přesný termín výroby,vlastně nic.Pokud nevidí datum výroby tak mi asi maže jen med kolem huby.Takže se koncem příštího týdene přehoupnu do 6 měsíce čekání a to asi nebude konečná.Už si ze mně známí dělají srandu ,že bych měl dostat slevu za starý model...
Škoda Superb 4 L&K,2,0 TSI
VW Polo 1,0 TSi
Kia Rio 2007
KIA Sportage; Comf+;1,6GDi - prodáno
kapitan Muž
KIA Family

9. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1)
Sponzor (14) TOP sponzor (2) Nejvzdálenější účastník srazu (1)

Skoda Superb (2024)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod vladislav » 22.03.2011 18:26

Určitě to auto stojí za to...Jsem zatím moc spokojený..Já myslim ,že od listopadu 2010 přišla jen jedna várka Sportagi..To byla objednávka za říjen 2010..Soudím podle toho ,že auto nedostal ještě Kapitán .Mají v těch dodávkách neskutečný bordel.. :(
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod kapitan » 22.03.2011 19:10

Vladislave asi máš pravdu.Prodejce tvrdí,že tuto informaci má z KIA CZ,ale neví vlastně kdy půjde auto do výroby.Jen tak pro zajimavost,zrovna včera prý byli zástupci z KIA CZ v Ostravě a jednali.Že by vysvětlovali jak se neplní termíny dodávek?? Já mám ve smlouvě termín dodávky 31.3.2011(t.j.5 měsíců čekání) a jdu jednat s prodejcem 24.3.2011 jak vlastně dál? No Vladislave já už vlastně nevím jestli ta Sportage stojí za tu čekačku!! Teď akce Mitsu Outlander 2.0 l za 500 tis kč v akci...
Škoda Superb 4 L&K,2,0 TSI
VW Polo 1,0 TSi
Kia Rio 2007
KIA Sportage; Comf+;1,6GDi - prodáno
kapitan Muž
KIA Family

9. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1)
Sponzor (14) TOP sponzor (2) Nejvzdálenější účastník srazu (1)

Skoda Superb (2024)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod vladislav » 22.03.2011 19:24

Je to jen a jen Tvoje rozhodnutí...Já jsem byl k posledku také hodně naštvaný..Sportage splnila však vše co jsem očekával..Jak moc pěkný vzhled jak z venku a tak i uvnitř...Super jízdní vlastnosti..Komfort..atd,atd...Plně nahrazuje auto,které jsem měl dříve..Mě držely ty zimní gumy co jsem měl koupené a dobrá výkupní cena za Ceeda..Taky jsem měl už zaječí úmysly..Ale ted si říkám dobře,že mě držely.. :thu:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod radek72 » 22.03.2011 20:46

Tak já si myslím že nebyla jenom várka za říjen protože když jsem objednával auto já
tak tam se mnou byl pán který objednával taky ale černou 1.6 comford a už mu jí před
14 dny dodali.
Kia sportage 1,6 T-GDI GT line červená
radek72 Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod vladislav » 22.03.2011 20:55

No u nás měl pán objednanou 1,6 GDI a přišla mu za 3 neděle...A těch lidí bylo vice..Myslím,že to už pár lidi nevydrželo a zrušilo objednávky tak se uvolnilo pár kusů..Ale jak už jsem psal čert se v tom vyznej..Když ani oni nevědí která bije.. :help:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod PeterZilina » 23.03.2011 15:33

Tak uz aj na slovensku ponukaju kiu 2l diesel 135 kw. Uz zverejnili po dlhom case novy cennik pre modelovy rok 2012. Je tam ako novinka aj inteligentny system pre pozdlne parkovanie.
PeterZilina Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod mir.jar » 23.03.2011 15:57

Som zvedavy na tu spotrebu pri 135kW.

To parkovanie je tam ako: "Parkovací asistent pre pozdĺžne parkovanie (vrátane predného a zadného parkovacieho senzora)" a stoji len 350 €. Co to vlastne je? To asi nebude ten system co sam otaca volantom. Na to sa mi to zda moc lacne.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
mir.jar Muž
KIA Family

10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (3)
Nejvzdálenější účastník srazu (4)

Kia Sportage III (2011)
70000 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod BlaCKBloOD » 23.03.2011 16:10

Ano je to ono. Ine parkovacie asistenty ani nie su.
BlaCKBloOD Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

PředchozíDalší

Zpět na Sportage