Kia Venga 1,4 CVVT
| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

. Prikladám foto predného a zadného kotúča.
 . Prikladám foto predného a zadného kotúča. 

fakt, v tom servise nekecali, rozdělovač brzdného účinku dáva všetko na predok, daj pani do kufra aspoň 2 vrecká cementu a bude brzdit aj zadok, je to podĺa mňa OK, robia to aj drahšie autá pokial jazdíš  sólo, zostanú tam nečistoty a výsledok vidíš sám..
 fakt, v tom servise nekecali, rozdělovač brzdného účinku dáva všetko na predok, daj pani do kufra aspoň 2 vrecká cementu a bude brzdit aj zadok, je to podĺa mňa OK, robia to aj drahšie autá pokial jazdíš  sólo, zostanú tam nečistoty a výsledok vidíš sám.. 

servis blá, blá... to poznáme
 servis blá, blá... to poznáme  , tak si brzdy pekne rozober doma sám / alebo to vystriekaj sprejom na čistenie bŕzd a poriadne prepláchni WAPkou / , PORIADNE vyčisti a uvidíš , či ti to bude robiť aj naďalej, lebo podľa tvojej foto , to vôbec nie je v poriadku viď. predné brzdy, aj keď je účinok na zadné obloženie menší , aj napriek tomu sa musí kotúč po jazde "prebrúsiť", to fakt skôr vyzerá ako zablokovaná brzd. doštička
  , tak si brzdy pekne rozober doma sám / alebo to vystriekaj sprejom na čistenie bŕzd a poriadne prepláchni WAPkou / , PORIADNE vyčisti a uvidíš , či ti to bude robiť aj naďalej, lebo podľa tvojej foto , to vôbec nie je v poriadku viď. predné brzdy, aj keď je účinok na zadné obloženie menší , aj napriek tomu sa musí kotúč po jazde "prebrúsiť", to fakt skôr vyzerá ako zablokovaná brzd. doštička 

Mám Ceeda sw a i když jezdím většinou sám s prázdným kufrem, tak přední i zadní kotouče jsou čisté. Ne tak jak to máš ty, podle mne to vypadá na závadu.
 Mám Ceeda sw a i když jezdím většinou sám s prázdným kufrem, tak přední i zadní kotouče jsou čisté. Ne tak jak to máš ty, podle mne to vypadá na závadu.

), ale pár takových kotoučů, v tomhle stavu jsem už viděl a příčina byla jediná - slabý brzdný tlak. Laicky řečeno: ti řidiči vždycky šetřili - palivo, brzdy a co já vím, co ještě. Prostě minimálně brzdili s minimálním tlakem na brzdový pedál a tohle byl výsledek - sice ušetřili destičky, ale zrezivěl jim kotouč
 ), ale pár takových kotoučů, v tomhle stavu jsem už viděl a příčina byla jediná - slabý brzdný tlak. Laicky řečeno: ti řidiči vždycky šetřili - palivo, brzdy a co já vím, co ještě. Prostě minimálně brzdili s minimálním tlakem na brzdový pedál a tohle byl výsledek - sice ušetřili destičky, ale zrezivěl jim kotouč  . A jestli se nepletu, tak s autem *LUBOBUBO* jezdí hlavně manželka - holky jsou většinou opatrnější a předvídavější, než my
 . A jestli se nepletu, tak s autem *LUBOBUBO* jezdí hlavně manželka - holky jsou většinou opatrnější a předvídavější, než my 

Zpět na Podvozek / Řízení / Brzdy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé