Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Chtěl bych uzavřít téma přichycení (šrouby, lepidlem či tmelem) křídla 5.dveří pro případné další zájemce. Křídlo bylo vlepeno firmou Origo Autosklo a bylo použito lepidlo pro vlepování skel do karoserií.
Jenda píše:@Titanus Já jsem jej sehnal za rozumnou cenu 1440,- Kč včetně dopravy; je z laminátu, v bílé bavě a přichystané na lak. Nalakování mám přislíbeno za 1000,- Kč. Neber to za tu cenu.
Daj foto, keď to budeš mať na aute.
CEED 1.6 CDRi 115k TX Celková priemerná spotreba 5l Registrovaný na old.kia-klub 27.12.2007
Toto vyzerá ako originál od Kie. Nepáči sa mi, že nelícuje s krajom dverý. Tak ako ostatné podbehy, difúzor..... Ale to by som asi chcel veľa. Bolo by to treba asi zatmeliť a prestreknúť cele dvere. A do to nechcem ísť.
CEED 1.6 CDRi 115k TX Celková priemerná spotreba 5l Registrovaný na old.kia-klub 27.12.2007
Ked som sa ho na to pytal, tak tvrdil že zatial ma len jedno ... tak neviem či ich bude mat viac, alebo ako to bolo myslené. Skus mu napisať, komunikacia s nim je dobrá.
ja som to napisal ironicky... mne sa to osobne nepaci. takze pte vzhlad to pre mna neje dobre skor trapne na ceede , ja ci to ma daku inu funciu znizovanie spotreby ci lepsie drzi auto na ceste