@lubor
k tej spotrebe :
ja som meral spotrebu po cca 800 km najazdených od vynulovania PP a mal som počítačových 6,1 a prepočítaných 6,6. Rozdiel 0,5 l a mal som najazdených celkovo 2200 km. Takže nám to papká asi rovnako

Aj PP je rovnako o 0,5 l optimistickejší

. jazdíme pon-piatok len po Blave cca 100 km a cez víkend na chalupu (250 km tam a späť), kde idem trasu 80km rýchlosťou do 150 km/h (spotreba 7-9 l), ostatných 130 km rýchlosťou 95 km/hod (spotreba okolo 5l) a cez obce trasa 40 km rýchlosťou 50km/h (spotreba cca 4-4,5l).
Zvukový signál - už som to tu spomínal v marci - to aj mňa strašne ser.. . Ak kolíše teplota, tak to pípa pri 5 °každú chvíľu. Treba si na to zvyknúť
senzor svetiel : ja málo jazdím po tme, ale nejako som si nevšimol, žeby senzor svetiel reagoval aj na dážď

Ja som si počas dazďa prepínal svetlá manuálne.
A podsvietenie palubovky sa mi autopmaticky znižuje, keď sa svetlá zapnú či už automaticky, alebo manuálne (všimol som si to počas dňa pri prejazdoch podjazdami, kde sa mi svetlá zapli a znížilo sa hneď aj osvetlennie palubky). Iné stmievanie som si nevšimol, ale ako hovorím, teraz v noci nejazdím, takže to neviem presne posúdiť.