| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

. Zkusím se zeptat v
 . Zkusím se zeptat v   prodejně.
  prodejně.

Re: Nastavení rádia
 Re: Nastavení rádia a ako som si to predstavoval.
 a ako som si to predstavoval.  a to, ze po urcitom case (cca 1 min), ked zodvihnem na tej volnej frekvencii hovor, sa radio automaticky prepne na poslednu hranu stanicu pred hovorom a ja musim zakazdym stlacat tlacitkom naprogramovanu volnu frekvenciu. Hovor to sice nezrusi, ale je to hrozne nepohodlne
 a to, ze po urcitom case (cca 1 min), ked zodvihnem na tej volnej frekvencii hovor, sa radio automaticky prepne na poslednu hranu stanicu pred hovorom a ja musim zakazdym stlacat tlacitkom naprogramovanu volnu frekvenciu. Hovor to sice nezrusi, ale je to hrozne nepohodlne   ... funkciu AF som vypol.
  ... funkciu AF som vypol.

.
 .

djtomy1 píše:Me by spise nez aux zajimal ten bt fm trasmiter jak to funguje ,kde se da sehnat a jak to propojim s mojim htc desire a radio v ceedu.

V poslednej dobe sa mi nejako znížila citlivosť prímača na FM. Kým predtým som mal nastavenú štandardne hlasitosť na hodnoty od 11 do 13 tak teraz musím pridať na hodnoty oklo 20 aby som mal rovnakú hlasitosť. Keď prepnem na AUX (USB) tak mi pri tejto hlasitosti hrá rádio veľmi hlasno a musí sťahovať hlasitosť späť na 11.
 V poslednej dobe sa mi nejako znížila citlivosť prímača na FM. Kým predtým som mal nastavenú štandardne hlasitosť na hodnoty od 11 do 13 tak teraz musím pridať na hodnoty oklo 20 aby som mal rovnakú hlasitosť. Keď prepnem na AUX (USB) tak mi pri tejto hlasitosti hrá rádio veľmi hlasno a musí sťahovať hlasitosť späť na 11.  

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé