OK rozhodnute SHELL HELIX ULTRA AV-L 50W-30, ale kupovat budem asi TU zdaju sa mi najlacnejsi a postovne zdarma... Pozna niekto lacnejsi obchod?
Ako je to s tym mnozstvom oleja, kupit 6L alebo staci 5?
			| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

Re: Garanční prohlídky VENGA
 Re: Garanční prohlídky VENGA

Ja som sa bol tiež teraz pozrieť čo mi tam dali Shell Helix Ultra 5W-40 a prvú Garančku som nechal na servis. Ale na ďalšiu pri cene za 3,4l oleja 50,71€ už nemienim dať.
 Ja som sa bol tiež teraz pozrieť čo mi tam dali Shell Helix Ultra 5W-40 a prvú Garančku som nechal na servis. Ale na ďalšiu pri cene za 3,4l oleja 50,71€ už nemienim dať. 

branor píše:Ahojte, nikdy som taketo veci neriesil, mozno pre niekoho banalita, ja sa chcem radsej spytat
Chystam sa na 1. garancnu prehliadku cca za 3 tyzdne, v servise mi ponukli moznost vlastneho oleja a odporucili:
Shell Ultra AV-L 5W-30 vraj ten pouzivaju a mam si doniest 5L
Co ale viem ze do mojho motora by malo ist asi 5,3L - asi mi zvysok doleju zo svojho.
Nasiel som este olej SHELL Ultra Diesel 5W-30 popisany ze znizuje spotrebu a cisti motor - ale to teraz pisu vsade...
Poradi niekto co je lepsie? Mam objednat ten Ultra AV-L alebo Ultra Diesel?
Rocne najazdim cca 21000...
DIKY

Zdravím branora, mám ten samý motor co ty a olej musí splnovat specifikaci pro motory s filtrem pevných částic,píši o kvalitním a levném oleji v prvním příspěvku tohoto tématu zde, který jsem založil.
 Zdravím branora, mám ten samý motor co ty a olej musí splnovat specifikaci pro motory s filtrem pevných částic,píši o kvalitním a levném oleji v prvním příspěvku tohoto tématu zde, který jsem založil. 

jen jsem se chtěl zeptat jestli by jste se mohli tady podělit o své zkušenosti s první garanční prohlídkou, např. kde jse ji absolvovali, jaký byl přístup a také cena (můžete i napsat konkrétní položky) a co jste si popřípadě domluvili a mohli donést svého. Ti co to tu už napsali, tak těch se to samozřejmě netýká a těm moc děkuji za informace. Můžou se podělit samozřejmě i majitelé ostatních vozů KIA ne jen Vengy, budu jen rád za jakékoli info.
  jen jsem se chtěl zeptat jestli by jste se mohli tady podělit o své zkušenosti s první garanční prohlídkou, např. kde jse ji absolvovali, jaký byl přístup a také cena (můžete i napsat konkrétní položky) a co jste si popřípadě domluvili a mohli donést svého. Ti co to tu už napsali, tak těch se to samozřejmě netýká a těm moc děkuji za informace. Můžou se podělit samozřejmě i majitelé ostatních vozů KIA ne jen Vengy, budu jen rád za jakékoli info.  , ale příště bych se rád ponaučil a pokud to půjde donesu si svoje věci. Samozřejmě se tady podělím o zkušenosti, jakmile budu mít po té garančce.
  , ale příště bych se rád ponaučil a pokud to půjde donesu si svoje věci. Samozřejmě se tady podělím o zkušenosti, jakmile budu mít po té garančce.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé