Chrastíci přistrojový panel

Trápí Vás něco na voze?

Re: Chrastíci přistrojový panel

Příspěvekod tomasisko » 15.05.2011 19:32

srobik2000 píše: treba mat stuple v usoch alebo nahlas pustene radio..

viezol som kolegu co ma i30 a podla neho je venga tichsia ako jeho hyundai
  KIA Venga LX 1.4cvvt Caramel Gold
...jazdim ako hrusinsky, kocham sa zivotom...
tomasisko Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Venga (2010)
30000 km @ 7 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod snowko » 15.05.2011 19:49

tak ci nie je na gratulacie priskoro to sa uvidi. Aj pred opravou mala Venga svoje "dobre dni". V servise sa so mnou lucili so slovami: keby nieco, ozvite sa, vsak to mate v zaruke..."...v KIA Lamac sa so mnou lucili takto: " je to zbytocne, to su KIE, o mesiac ste tu zase s chrastenim z ineho miesta"... tak uvidime.

srobik2000 píše:Tak to Ti gratulujem... :thu: mne to nedokazali spravit v Nitre .. ze az ked bude leto a ze zatial nedostali s Kie servisnu spravu ako to odstranit... skusim tento tyzden im zavolat ci sa nieco zmenilo...
Obrázek
KIA Venga 1,6 CVVT TX
snowko Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. místo (2)

Kia Venga (2010)
209000 km @ 7.30 l/100km

Příspěvekod snowko » 22.05.2011 20:24

Po nieco vyse tyzdni ako mi opravovali chrastenie v pristrojovom paneli, tichej jazde opat zial odzvonilo. Ako som sa vratil z krasnych rakuskych ciest a vosiel do BA, tak pri par nerovnostiach sa ozvalo opat chrastenie ale uple ine ako predtym. Kym donedavna sa to ozyvalo skor z casti pristrojoveho panela, ktora je viac v interieri, teraz to zachrastilo akoby od miesta pod stieracmi. Ten zvuk nebol taky dramaticky ako predtym...zatial mi ani nevadi. Ale asi je to len v zarodku. Aspon viem, ze pristrojovku zlozili a dali napsat, ked zacinaju prichadzat zvuky z ineho miesta ;) . Ked to bude vyraznejsie, tak s tym opat pojdem do servisu. :(
Nove modely aut by sa prvym majitelom mali predavat lacnejsie..lebo prave ti minaju svoj cas, peniaze a behaju po servise. O dva roky bude mozno Venga uplne v pohode auto..a dokonca aj lacnejsie ako sme ho kupili my.
Obrázek
KIA Venga 1,6 CVVT TX
snowko Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. místo (2)

Kia Venga (2010)
209000 km @ 7.30 l/100km

Příspěvekod milan79 » 22.05.2011 21:21

Bohuzial, tak je to so vsetkymi novymi modelmi a aj cena ide samozrejme casom dole.
Venga 1,6CRDi 85kW, výbava TX (exclusive) solid white predané prešiel som ku konkurencii VW
milan79 Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Kia Venga (2010)
63000 km @ 6.0 l/100km

Příspěvekod slava » 22.05.2011 21:38

Sice jsem za Emila vyplázl neskutečné prachy, ale zase na oplátku je v pohodě, nic mi nedrnčí, nerezaví, ale to se Pro_cee´d dělal snad už dva roky a takové ty dětské bolesti už měli vychytané. Alespoň z větší části a samozřejmě nejen u Pro-cee´dů. Možná, že nejen tady na fóru někdo z :kia: špionuje a potom pomaloučku, polehoučku vylepšují. Akorát s tím nulováním PP to nějak nezvládli. Asi to vymyslel synátor pana šéfa. Ona ta sedmiletá záruka nebude až taková sranda. Většina lidí se nechá okecat, ale jsou i tací co by z :kia: na záruku vymlátili nové auto.
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod snowko » 22.05.2011 21:49

Nuz KIA pocita, ze nie kazdy si da namahu s kazdou vecou prist do servisu. Vsak kolko Veng sa uz predalo..a bol som prvy s chrastenim na reklamacii. Neverim, ze to vrzga len par ludom tu na KIA fore....Radsej pouziju lacnejsie materialy..usetria...a tie 2-3 % , co sa pridu stazovat...no a co? Vymennte a opravte im to. Servis ma pracu, KIA usetrene peniaze. Zelam si, aby KIA bola natolko mudra a nevsadila vsetko len na design, ale aj na kvalitu, lebo sa im to vrati. Ja osobne sa si radsej uz kupim auto s mensou vybavou, ale kvalitne s dobrym podvozkom, co nehrkoce nic a kde mam 3-4r pokoj od servisu okrem pravidelnych garanciek. Tak...ak niekto cita v KIA prave: halooo..kludne si pozrite ine auta, ako montuju pristrojove dosky..nie je hanba sa ucit od inych.
Obrázek
KIA Venga 1,6 CVVT TX
snowko Muž
Fanda vozů Kia

3. místo (2)

Kia Venga (2010)
209000 km @ 7.30 l/100km

Příspěvekod runis » 22.05.2011 22:19

Tak mi to zkouseli opravit a nepovedlo se. Musim tam jit znova. U me to bude neco v tom panelu.
Kia Venga 1,6 CRDi 94kW, Comfort plus, Obrázek
runis Muž
Fanda vozů Kia

8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia Venga (2010)
85000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod Prokeš » 23.05.2011 07:11

tak ahoj chlapci,já vás tedy lituji chrastění v přístrojovce je tedy děs to mě sere taky dej bůh at mně to nepotká, Soul si myslím je stejný materiálově tak kde udělali u vás chybu , u mně zatím ticho žádný problém a doufám to tak zůstane,ostatní na Soulu si taky nestěžují,že by Korejci měli lepší montáž a lidi byli poctivější a nebo kontrola kvality no nevím nechám to na každým k posouzení ,měli by se tomu v závodě postavit zodpovědně a něco stím už dělat protože auto je to hezké ale dost reklamací už co tady píšete a stačí když se sem koukne potenciální kupec tak nevím nevím jak by se rozhodl,možností je hodně a konkurence velká,k tomu chrastění ještě mam v práci VW Transporter taky to začalo chrastit po půl roce taky mně děsně sralo a našli to až na po čtvrtý a prý to celé podlepily , nějaký spoj,takže nejste sami, aspoň nějaká útěcha,a máme jich 10 VW a u třech to dělali,tak asi jak se montážník vyspí tak to je jináč si to neumím vysvětlit,tak vám přeji pevné nervy a vydržte snad na to přídou čím to je.... :drink:
Prokeš Muž
KIA Family

10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)

Kia Soul (2009)
80000 km @ 5.5l l/100km

Příspěvekod NOD32CZE » 15.06.2011 17:48

Ahoj všichni,2200km a začíná něco občas křupat v levo u dveří resp. v okruhu štelovátka levého zrcádka po pal. desku nevim přesně odkuď...Ale objeví se to jen při delší cestě na hrbolech nebo při rychlim přejetí hrbolu a docela mě to začíná točit :evil: ještě očekám to chrastění v palubovce a mě trefí :cry:

Změnil jsem servis vypadájí ochotněji než vtom prvnim takže se asi o tom zmínim i když je těžšký určit přesné místo křupání tak nevim či ještě počkat :| aby nerozebrali všechno a potom by začala chrastit palubovka...Nemá stím někdo zkušenost (co by to mohlo bejt)?
Kia Venga 1.4CVVT 66kW Fresh,Tmavě Šedá Metalíza (Šedá Steel) - UKRADENO ach jo kdepak jsi moje krásná Vengushko ;(
Čičák=největší zrůda a podvodník
NOD32CZE Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Venga (2011)
5000 km @ 6-7 l/100km

Příspěvekod Pujo » 16.06.2011 09:38

Ja mam sice ceeda, ale moja skusenost s odstranovanim nejakych pazvukov v servise je velmi zla.Ci uz sa jednalo o palubovku, alebo pravu stranu auta (odkladacia schranka, dvere atd....) S tym do servisu ani radsej nechodit, lebo skor ako Vam nieco opravia tak nieco doseru v zmysle,ze poskrabu interier. Riesenie je jednoduche vsetko som si spravil sam a na prvykrat. Lebo s tymito problemami by som lietal do servisu este dalsi rok....
Kia Cee'd 1,6 CVVT,FL 2010
Pujo Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd (2010)
11400 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod runis » 16.06.2011 10:18

No ja si pro to dnes jdu. Jsem zvedavy. K pristrojovce mi zacalo vrzat sedadlo. Otazkou je, zda to ted v tom teple vubec chrastilo. Nekdy se to vubec neprojevi. Ja bych to videl na vymenu pristrojoveho stitu, ale do toho se jim asi jeste nebude chtit.
runis Muž
Fanda vozů Kia

8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia Venga (2010)
85000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod snowko » 16.06.2011 11:15

Ano, sedadlo vrzga aj mne..hlavne pri zakrutach. Palubovka mi po "oprave" vrzga trochu inak a menej.
Obrázek
KIA Venga 1,6 CVVT TX
snowko Muž
Fanda vozů Kia

3. místo (2)

Kia Venga (2010)
209000 km @ 7.30 l/100km

Příspěvekod Pujo » 16.06.2011 12:17

Mne na ceede praskala bedrova opierka sedadla a to bola asi jedina vec, ktoru sa im podarilo uspesne spravit na prvykrat, riesili to vymenou mechanizmu tejto opierky.
Kia Cee'd 1,6 CVVT,FL 2010
Pujo Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd (2010)
11400 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod LUBOBUBO » 22.06.2011 22:32

Na našej Venge už tiež začala prístrojovka vŕzgať. Hlavne na nerovnej ceste, takže prakticky všade, čo znamená vždy, keď je auto v pohybe :D . Odstráni sa to zatlačením na štít nad prístrojmi. No jazdiť sa tak dlho nedá. Nám to robí najviac na pravej strane pri okrúhlom leme prístroja. Do medzery som aj natlačil taký gumený tmel, no nepomohlo resp. len trochu. Je tam malá medzera a nedokážem tam dostať vačšie množstvo tmelu.
V servise v Leviciach sa do toho nechcú púšťať, aby to po zásahu nebolo ešte horšie. :no:
LUBOBUBO Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
62500 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod runis » 23.06.2011 08:19

Ja to daval uz po druhe do servisu a vypada to, ze si s tim tady u Kudrny v Orlove poradili. Sedadlo uz nevrze a pristrojovka zatim taky ne. Ale je to zatim jen 14 dni. Ovsem uz se zacalo projevovat zas neco jineho. Minuly tyden jsem jel z Brna po D1 domu do Ostravy a po celou dobu jsem slysel z pristrojovky nekde pred spolujezdcem drnceni. Jako by tam rezonoval nejaky ocelovy drat. Mimo D1 zatim klid. Za chvili me ceka cesta do Chorvatska, tak doufam, ze to delat nebude. To bych na te strece asi nevydrzel.
runis Muž
Fanda vozů Kia

Kia Venga (2010)
85000 km @ 5.9 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Závady